Topic outline

  • Ilmoittautuminen aukeaa torstaina, 31.1.2019 klo 12.00

    Lue ensin laboratoriotöiden yleiset ohjeet!

    Työt 1 - 4 ovat ns. paritöitä. Työkerralle otetaan 2 - 3 paria eli 4 - 6 oppilasta per työ. Jako pareihin tapahtuu työkerran alussa laboratoriossa eli parit voivat vaihdella eri töissä. Jos työkerralle ilmoittautuu pariton määrä opiskelijoita, tehdään työ 3 hengen ryhmässä. Poikkeuksena on Työ 2. , joka tehdään aina 3 hengen ryhmässä.

    Ilmoittaudu jokaiseen työhön. Töitä ei tarvitse tehdä numerojärjestyksessä, eikä samoina viikonpäivinä, vaan voit valita joka viikko sinulle sopivimman ajan. Toive on, että jokainen tekisi yhden työn viikossa (jos ryhmissä on tilaa, niin voit tehdä useammankin työn viikossa). Koska työkertoja on viiden viikon ajan ja paritöitä on vain 4, tarkoittaa se sitä, yhdellä viikolla on tarkoitus tehdä ALD/MLD-ryhmätyö. 

    Laboratoriotöitä ei järjestetä kuin nyt ilmoitettuina aikoina eli viikoilla 9-13 (25.2. - 29.3.):
    ti, ke ja to klo 12.30-17.30 ja pe klo 8.00-13. Sinun on siis löydettävä itsellesi jokaiseen työhön aika annetuista vaihtoehdoista.

    Kaikki muutokset ilmoittautumisiin on tehtävä hyvissä ajoin!! Toive on, että muutoksia ei tulisi eli varaa itsellesi vain ne ajat, jotka sinulle varmasti käyvät. HUOM! Ilmoittautuminen lukittuu 2 päivää ennen työtä eli et saa enää poistettua nimeäsi. Jos perut ilmoittautumisesi niin myöhään, ettei tilalle saada uutta opiskelijaa tai olet poissa työkerralta, jolle olet ilmoittautunut, seuraa sitä pisteiden menetys kyseiseltä työltä. Lisäksi tietysti sinun pitää löytää itsellesi uusi aika tehdä työ. Tee siis muutokset hyvissä ajoin. Ole yhteydessä kurssin vastuuopettajaan (minna.nieminen@aalto.fi), jos sinulla on ongelmia sopivien aikojen löytämisessä tms.

    HUOM! helmikuussa ja maaliskuussa on täsmälleen samat viikonpäivät, esim. tiistai, 26.2. ja tiistai 26.3. Ole tarkka kumman kuukauden tiistaille ilmoittaudut!