Topic outline

  • Mistä kurssi koostuu

    Kurssilla on 4 moduulia, joilla on omat vastuuopettajat (etunimi.sukunimi@aalto.fi):
    Mikrokonrollerit: Timo Oksanen

    Ilmoittautuminen, parityö ja pakollinen läsnäolo

    Ilmoittautuminen on päättynyt.

    Kaikki moduulit tehdään 2-4 hengen ryhmissä ja niihin pitää ilmoittautua OODIssa:

    Automaation tietotekniikka ja XML moduuleilla on yhteiset harjoitukset: ilmoittaudu OODIssa yhteen seuraavista ryhmistä: A01-A03. Maanantain ryhmien ensimmäinen tilaisuus 14.1. Tiistain ryhmien ensimmäinen 15.1. Pakollinen läsnäolo ekassa tilaisuudessa jos et ole löytänyt paria sitä ennen.

    Mikrokontrollerimoduulin harjoitusryhmiä on viisi ja kaikissa on tilaa enintään 16 opiskelijalle. Ilmoittaudu OODI:ssa, ilmoittautuminen avautuu vasta 10.1. klo 16, aloitusluennon jälkeen. Ensimmäinen harjoituskierros on viikolla 3, mutta sitä edeltävällä viikolla tulee suorittaa esitehtävät MyCourses osiossa.

    Suorittaminen ja osasuoritukset

    Kukin moduuli on oma osasuorituksensa ja se on voimassa myös kevään 2020 kurssilla. Moduulien sisällä ei myönnetä osasuorituksia, koska ryhmätyön kannalta on ongelmallista jos yhdellä on osasuorituksia. Yksityisopetus ei ole mahdollista rajallisten resurssien takia. Erityistapauksissa osasuorituksista voi neuvotella moduulin vastuuopettajan kanssa.

    Tenttiä ei ole ja jokaisen moduulin suorittaminen on tarkemmin kuvattu moduulin sivulla. Jokaisen moduulin maksimipistemäärä on 25. Kurssin pistemäärä on moduulien yhteenlaskettu pistemäärä. Arvosanarajat:

    1: 50-59
    2: 60-69
    3: 70-79
    4: 80-89
    5: 90-100