Topic outline

 • Sähkömagnetismi

  Kurssi sisältää luennot esitehtävineen, laskuharjoitukset, laboratoriotyöt ja lopputentin, joista lopputentin lisäksi vain laboratoriotöihin osallistuminen on pakollista. Lisäksi osan laskuharjoituksista voi korvata vapaaehtoisella projektityöllä. Kurssin kaikki osasuoritukset vanhenevat kurssin seuraavaan toteutuskertaan mennessä (kevään 2020 kolmannen periodin loppuun), paitsi laboratoriotyöt jotka ovat voimassa kevään 2020 neljännen periodin loppuun asti.

  Kurssille ilmoittaudutaan Oodissa. Muistakaa ilmoittautua sekä laskuharjoitus- että laboratorioryhmään. Laskuharjoitusryhmävalinnat eivät ole kuitenkaan rajoittavia, vaan voitte mennä mihinkä vaan (tai vaikka kaikkiin) laskuharjoitustilaisuuksiin. Voitte siis mennä useampaankin kuin yhteen laskuharjoitustilaisuuteen viikossa, mikäli koette useammasta tilaisuudesta olevan hyötyä. 

  Kurssin luennot alkavat ti 26.2. klo 10-12 salissa U4. Keskiviikon luennot ovat klo 10-12 salissa U1. Kutakin luentoa ennen on esitehtävä, joihin löytyy linkit kyseisen viikon sivulta. Esitehtävät ovat pääasiassa lyhyita youtube-videopätkiä, joissa edellytetään lyhyttä muutaman virkkeen vastausta.

  • Kurssin opettajat:

   Luennot: Jami Kinnunen, huone Y409, jami.kinnunen@aalto.fi

   Labrat: Jani Sainio

   Harjoitukset: Tony Savander, Anttoni Erkkilä