Osion kuvaus

 • Yleinen

  Kurssin luennot järjestetään keväällä 2019 seuraavina keskiviikkoina kello 15-18:
  16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 27.2., 6.3. ja 13.3. Tervetuloa!

  Kurssi soveltuu niin kandidaatti-, maisteri- kuin tohtoriopiskelijoille tutkinto-ohjelmasta riippumatta, eikä kurssilla ole esitietovaatimuksia. Kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat voivat suorittaa kurssin ja saada siitä merkinnän opintosuoritusotteelleen. Kurssille ilmoittautuminen on päättynyt Oodissa, mutta jos haluat yhä mukaan tämän kevään kurssille, ole pikaisesti kurssin henkilökuntaan yhteydessä.

  Muiden yliopistojen kuin Aalto-yliopiston opiskelijat voivat suorittaa kurssin joustavan opinto-oikeuden (JOO) avulla. Joustavan opinto-oikeuden saaminen kurssille hoituu osallistujan kotiyliopiston hyväksymisen kautta. Hakuasioissa opintoneuvojat voivat olla avuksi (yleensä hakeminen tapahtuu Joopas-hakujärjestelmästä). Lisäksi kuka tahansa voi suorittaa kurssin Aalto-yliopiston avoimen yliopiston kautta maksamalla kurssimaksun. Avoimen yliopiston kautta kurssille ilmoittautuminen on päätynyt maanantaina 14.1.2019 (kurssi Avoimen yliopiston sivuilla).

  Kurssin vastuuprofessori on Esa Saarinen. Käytännön järjestelyitä hoitavat assistentit Eero Tiilikainen ja Jaakko Korhonen. Kaikkien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi at aalto.fi.