Topic outline

 • Kesäkurssin etusivu

  • Kesäkurssi 2019

   Tämä on Ohjelmoinnin peruskurssi Y1:n kesän 2019 sivusto. Kesäkurssilla ei ole luentoja, vaan opiskelijoiden pitää itseopiskella syksyisin kurssin luennoilla käsiteltävät asiat kurssimateriaalista. Kurssilla järjestetään harjoitustilaisuuksia, joissa voi saada ohjausta pakollisten harjoitustehtävien tekemiseen. Harjoitustilaisuuksissa ei ole pakollista läsnäoloa. Ainoa fyysistä läsnäoloa vaativa tapahtuma on kurssin tentti, jonka ajankohta löytyy aikataulusivulta.

   Kurssin pakollisia osasuorituksia ovat harjoitustehtävät, jotka palautetaan A+-järjestelmän kautta automaattiselle tarkastimelle, sekä elokuussa järjestettävä tentti. Harjoitustehtävät avautuvat vaiheittain kesäkuussa ja ne sulkeutuvat vaiheittain elokuussa.

   Aalto-yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat kesäkurssille 1.5. alkaen WebOodissa. Kurssin osanottajamäärä ei ole rajoitettu, vaan kaikki halukkaat Aallon opiskelijat mahtuvat kurssille mukaan. Aalto-yliopiston ulkopuoliset opiskelijat voivat ilmoittautua joko Aallon avoimen yliopiston tai FITechin kautta (myöhemmin ilmoitettavalla tavalla).

   Huom: Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijoilla osallistuminen elokuussa 2019 järjestettävään kesätenttiin edellyttää sitä, että on ilmoittautunut läsnäolevaksi syyslukukaudeksi 2019. Tämä seuraa Aalto-yliopiston määräyksistä, joille kurssihenkilökunta ei voi mitään.


   Avoimen yliopiston opiskelijoille ja FITech-opiskelijoille

   Tervetuloa kurssille! Kurssin oppimateriaali ja harjoitustehtävät ovat A+-järjestelmässä. (Kurssi aukeaa järjestelmässä 3.6. klo 10:00.) Sinne pääsemiseksi tarvitset Aalto-tunnuksen. Olet saanut ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostin, jossa on ohjeet Aalto-tunnuksen hankkimiseksi. Hanki se ennen kurssin aloittamista, koska ilman tunnusta et pääse opintojen alkuun. 

   Kurssilla on myös Piazza-keskustelufoorumi, jossa voit kysyä esim. neuvoja harjoitustehtävien tekemiseen (myös anonyymisti). Opiskelija voi kirjautua itse Piazza-ryhmään vain Aalto-sähköpostiosoitteen avulla. Avoimen yliopiston opiskelijoilla tai FITech-opiskelijoilla ei yleensä ole Aalto-sähköpostiosoitetta. Näille opiskelijoille on lähetty sähköpostilla erikseen ohjeet, kuinka liittyä Piazza-keskustelupalstalle.

   Lue tämän sivun tekstit ja ainakin alasivu Suoritusvaatimukset, jotta tiedät, miten kurssi on järjestetty ja mitä sinun pitää tehdä, jotta saisit kurssin suoritetuksi.

   Kauppakorkeakoulun opiskelijoille

   Tervetuloa kurssille! Kurssi on kooltaan 5 op, eikä siitä ole siten mahdollisuutta saada 6 op. Kauppakorkeakoulun professorit ovat kuitenkin luvanneet, että keksivät teille 1 op kokoisia suorituksia, jos suoritatte tekniikan koulujen tarjoamia kursseja, joten tämä kurssi sopii hyvin myös teidän tutkintoonne.

   Tutkimus

   Kurssilla tehdään ohjelmoinnin oppimiseen liittyvää tutkimusta, josta on kerrottu lisää A+-järjestelmässä olevan esitietotestin yhteydessä. Jos haluat kieltää sinua koskevan datan käyttämisen tutkimuksessa, lähetä sähköpostia kurssin opettajalle (Sanna Suoranta, sanna.suoranta@aalto.fi).