Topic outline

 • Covid 19 –pandemiatilanteesta johtuen ARTS-A0116 - (ELO) Taiteen nykykäytännöt: Studio B, 12.05.2021-28.05.2021 järjestetään etäopetuksena.

  Tutustu sisältöihin ja aikatauluihin sivun vasemmassa reunassa, ja seuraa viestejä sivun Announcements -osiossa sekä aalto.fi -sähköpostissasi.

  Tervetuloa kurssille!  • Assignment icon
   Studio B:n itsenäisesti toteutettava tehtävä, palautus viimeistään 27.5. Assignment
   Not available unless: You are a(n) Student

   Koronatilanteen vuoksi jatkamme taiteeseen ja taiteilijoihin tutustumista verkossa museo- ja galleriavierailujen sijaan.

   Tutustu eri taiteilijoiden työskentelyyn museoiden taiteilija- ja teosesittelyvideoiden kautta. Katso linkit kategoriasta Linkit taiteilija- ja teosesittelyihin, voit selata myös muiden museoiden sivuja. Katso useampia esittelyitä löytääksesi itseäsi kiinnostavan taiteilijan, jonka työskentelyn ja teokset koet puhuttelevan sinua.

   Tutustu valitsemaasi taiteilijaan syvemmin etsimällä kuvia teoksista ja tietoa netistä esim. taiteilijan omilta sivuilta.

   Tee oma taideteos, jossa kommentoit jollain tavalla valitsemasi taiteilijan työskentelyä, teoksia, tai ajatuksia omasta näkökulmastasi. Tekniikan ja materiaalit voit valita vapaasti.

   Kuvaa teos ja palauta se tänne viimeistään 27.5. Kirjoita myös lyhyt kuvaus näkökulmastasi valitsemaasi taiteilijaan sekä omasta teoksestasi.