Topic outline

  • Ohjelmointistudio 2 on Ohjelmointi 1 -kurssin jatkokurssi, jossa laajennat Scala-osaamistasi ja opit lisää isomman ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kurssi on suunnattu tietotekniikan pääaineopiskelijoille ja sen esitietoina ovat Ohjelmointi 1 ja Ohjelmointistudio 1.

    Kurssi toteutetaan yhdessä Data science -ohjelman opiskelijoille suunnatun kurssin CS-2105, Programming Studio A kanssa. Keväällä 2021 kurssien järjestäminen, aikataulu ja suurin osa oppimateriaalista ovat yhteisiä. Studio A -kurssilla on osin erillisiä projektiaiheita.

    Suomenkielinen kurssimateriaali on Studio 2:lle ja englanninkielinen Studio A:lle. Kurssimateriaali on A+:ssa, jossa kurssi avautuu viimeistään ke 13. tammikuuta.

    Kurssin ensimmäinen luento on keskiviikkona 13.1 klo 14.15.  Luennot pidetään Zoom-osoitteessa  


    Suomenkieliset luennot ovat keskiviikkoisin 14-16. (Sama englanninkielinen luento Studio A:lle on keskiviikkoisin klo 12-14.)  Perjantaisin klo 12–14 on viikoittaista luentoa täydentävä osio, jossa joitain asioita voidaan esittää yksityiskohtaisemmin. Se on englanniksi. Se on avoin molempien kurssien osallistujille.

    Kurssin harjoitukset ovat vapaaehtoisia, ja keväällä 2021 ne pidetään Zoom-osoitteessa.


    Ensimmäiset harjoitukset ovat perjantaina 22.1 klo 14.15-16.