Topic outline

 • Yhteisössä vaikuttaminen - vapaaehtoiskokemuksen reflektio

  Tervetuloa kurssille JOIN-A0003 Yhteisössä vaikuttaminen (3 op)

  Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat toimineet vastuutehtävässä (hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenyys) ylioppilaskunnassa, ylioppilaskunnan alaisessa jaostossa tai toimikunnassa, tai muussa opiskelijayhdistyksessä (kilta, ainejärjestö, harrastekerho), tai ovat toimineet opiskelijaedustajana yliopiston sääntömääräisessä tai yliopiston muutoin asettamassa toimielimessä (yliopiston tai korkeakoulun akateeminen komitea, koulutusneuvosto, tutkintolautakunta tai vastaava) vuoden 2020 ajan. 

  Kurssi toteutetaan kerran lukuvuodessa kolmannessa periodissa. Ilmoittaudu kurssille WebOodissa. Kurssille voivat osallistua kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat, jotka täyttävät yllä olevan ehdon osallistumisesta.

  Vuoden 2020 luottamustoimen lisäksi kurssin suoritusvaatimuksiin kuuluu kirjallinen reflektioraportti, joka on palautettava viimeistään 5.2.2021 sekä osallistuttava vertaistyöpajaan joko 

  • torstaina 28.1.2021 klo 9.15-12, 
  • maanantaina 1.2.2021 klo 13.15-16 (in English), tai 
  • torstaina 4.2. klo 9.15-12.

  Kaikki  tilaisuudet pidetään online toteutuksina Zoomissa. Linkki työpajoihin on:

  https://aalto.zoom.us/j/69211059012 

  Voit osallistua mihin kolmesta työpajasta vain. Työpajaan ei tarvitse ennakkotiedosta poiketen ilmoittautua erikseen. Huomaa, että keskimmäinen työpaja pidetään englanniksi.  Kurssi arvostellaan asteikolla hylätty/hyväksytty. 

  Kurs essä kan skrivas också på svenska. 

  Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa Oodissa 14.12.