Topic outline

 • Добро пожаловать на курс!

  Цели курса:

  Kurssin suoritettuasi palautat muistiin Venäjä 1 ja Venäjä 2 -kurssien sisällön.
  Harjoittelet perussanastoa ja -kommunikatiivisia tilanteita, jotka tulevat vastaan työ- ja arkielämässä, ymmärrät tuttuihin aihepiireihin liittyvien tekstien keskeisen sisällön ja kykenet kirjoittamaan lyhyitä kirjallisia viestejä apuneuvoja hyväksi käyttäen.

   
  Содержание: 

  Venäjä 1 ja Venäjä 2 -kurssien keskeiset osa-alueet, työ- ja arkielämään liittyvät viestintätilanteet, venäläinen tapakulttuuri

   

  Arviointi perustuu kurssin aikana suoritettuihin kirjallisiin tehtäviin ja yhdistettyyn kirjalliseen ja suulliseen tenttiin.

  Viikoittain (каждую неделю) tänne ilmestyy (здесь будут) materiaaleja, tehtäviä, linkkejä ja vinkkejä (материалы, задания, ссылки и советы).

  Tämä kurssi perustuu KafePiter 1 oppikirjaan, joka oli käytössä opetuksessa viime lukuvuonna.

  Käytä kappaleiden kertaukseen ja tehtävien suorittamiseen 3-4 tuntia viikossa.

  КафеПитер1 аудиозаписи:

  http://kafepiter.fi/aanitteet/kafe-piter-1/

  Sähköpostitse (по электронной почте) voi varata aikaa esim. suullista harjotelua tai konsultaatiota varten. "Tapaamiset" järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkoisin.

  HUOM! ВНИМАНИЕ!
  Экзамен будет в пятницу 4 декабря в 10.00. Tentti on perjantaina 4. joulukuuta klo 10. todennäköisesti Zoomissa. Silloin suoritetaan suullinen osuus, kirjallinen on sähköisenä tentina.

  В добрый путь!
  Валерия Владимировна

  P.S. Jos tulee jotain kysyttävää tai jotain asioita jää epäselväksi, minuun aina voi olla yhteydessä!

  valeria.seraya-rautaneva@aalto.fi