Topic outline


  • Цели курса:

    Kurssin suoritettuasi palautat muistiin Venäjä 1 ja Venäjä 2 -kurssien sisällön.
    Harjoittelet perussanastoa ja -kommunikatiivisia tilanteita, jotka tulevat vastaan työ- ja arkielämässä, ymmärrät tuttuihin aihepiireihin liittyvien tekstien keskeisen sisällön ja kykenet kirjoittamaan lyhyitä kirjallisia viestejä apuneuvoja hyväksi käyttäen.

     
    Содержание: 

    Venäjä 1 ja Venäjä 2 -kurssien keskeiset osa-alueet, työ- ja arkielämään liittyvät viestintätilanteet, venäläinen tapakulttuuri

     

    Arviointi perustuu kurssin aikana suoritettuihin kirjallisiin tehtäviin ja yhdistettyyn kirjalliseen ja suulliseen tenttiin.

    Viikoittain (каждую неделю) tänne ilmestyy (здесь будут) materiaaleja, tehtäviä, linkkejä ja vinkkejä (материалы, задания, ссылки и советы).

    Tämä kurssi perustuu KafePiter 1 oppikirjaan, joka oli käytössä opetuksessa viime lukuvuonna.

    Käytä kappaleiden kertaukseen ja tehtävien suorittamiseen 3-4 tuntia viikossa.

    КафеПитер1 аудиозаписи:

    http://kafepiter.fi/aanitteet/kafe-piter-1/

    Sähköpostitse (по электронной почте) voi varata aikaa esim. suullista harjotelua tai konsultaatiota varten. "Tapaamiset" järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkoisin.

    HUOM! ВНИМАНИЕ!
    1.Tentin ajankohta ilmoitetaan hieman myöhemmin.

    2. Huomio erityisesti avoimen yliopiston ja 3AMK opiskelijat! MyCourses-sivun vasemmassa yläkulmassa on 3 viivaa oranssilla taustalla (ns. hampurilainen). Painamalla nämä 3 viivaa koko vasen palkki piiloutuu. Ei kannata pelästyä, vaan pitää paina kyseisen hampurilaisen uudestaan, silloin materiaalit tulevat taas esille.


    В добрый путь!
    Валерия Владимировна

    P.S. Jos tulee jotain kysyttävää tai jotain asioita jää epäselväksi, minuun aina voi olla yhteydessä!

    valeria.seraya-rautaneva@aalto.fi