Topic outline

  • File icon

   Tentin kohdalla kävi jälkeenpäin ilmi, että MasteringPhysicsin toiminta toukokuun rästitentissä ei ollut sen mukaista, mitä oli etukäteen ilmoitettu. Tehtävät toimivat oikein, mutta MP ei valitettavasti antanut välitöntä palautetta laskutehtävistä eikä tenttiin osallistuneet voineet sen perusteella hyödyntää mahdollisuutta yrittää uudelleen väärin menneen ratkaisun jälkeen. Tämä saattoi vaikuttaa kaikkien tenttiin osallistuneiden kohdalla tenttisuorituksiin ja sen myötä pisteisiin. 

   Tentti arvosteltiin uudelleen siten, että arvioinnissa laskutehtävien oikeista vastauksista annettiin täydet pisteet ja mistä tahansa väärästä vastauksesta 80 % kyseisen kohdan pisteistä. Perusteluna tälle on, että jokaisesta väärästä vastauksesta luvattiin vähentää 20 % ja nyt uudessa arvostelussa tehtiin oletus, että kaikki väärin ensimmäisellä kerralla vastanneet olisivat saaneet tehtävän oikein toisella yrityksellään. Tämän seurauksena kaikkien tenttiin osallistuneiden pisteet nousivat. 
    
   Hyväksytyn suorituksen sai keräämällä loppuarvioinnissa 50 pistettä. Tämä raja on syksyllä 2020 kurssiesitteessä ilmoitettu läpipääsyn rajaksi.  

   Tenttiarvostelusta voi kysyä luennoitsijalta (jouko.lahtinen (at) aalto.fi) sähköpostilla 30.6.2021 mennessä.