Översikt

  • Syksyn 2020 laboratoriotyöosuus koostuu harjoittelupaketista sekä kahdesta labratyöstä, joista toinen tehdään lähityöskentelynä ja toinen etätyöskentelynä. Lähilabrat järjestetään viikoilla 45 ja 46. Ilmoittaudu yhteen lähilabraan Oodissa (ryhmät ENG1-ENG12). Etälabratyö tehdään viikolla 48. Se vastaa lähilabratöitä, mutta mittaustulokset annetaan valmiina.

    Laboratoriotöissä tutustutaan osaan kurssin luennoilla käsitellyistä aiheista käytännössä. Niissä myös harjoitellaan mittaustekniikkaa, mittaustulosten analysointia sekä virhearviointia. Työt ovat lomakemuotoisia.

    Laboratoriotöiden vastaava opettaja on Jani Sainio, yhteystiedot löytyvät täältä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi. Ryhmien assistentit ja heidän sähköpostiosoitteensa löytyvät lukujärjestyksestä

    Laboratoriotyöt tehdään Fysiikan opetuslaboratoriossa, joka sijaitsee Otakaari 1:n U-osan kellarikerroksessa huoneessa U003. Sisäänkäynti labraan M-oven kautta (sisään M-ovesta ja heti oikealle ja portaat alas).