Topic outline

    • Esitelmäjärjestelyt elo-syyskuussa 2021

      Esitelmän voi pitää Otaniemessä tai etänä (tai hybridinä). Alla ohjeet molempiin vaihtoehtoihin.

      Kandiesitelmä kampuksella

      1. Varaa listasta ajankohta, joka sopii sinulle ja ohjaajallesi ja/tai valvojallesi. Varaaminen tapahtuu merkitsemällä vähintäänkin oma nimi listaan. Yritetään saada 2-4 esitelmää samaan päivään. Valitse muiden esitelmien kanssa peräkkäisiä aikoja, jos mahdollista. Jos ehdotetut ajat eivät sovi, voit sopia ohjaajasi kanssa myös muusta ajankohdasta, mutta tällöin valvoja/ohjaaja toimii tilaisuuden puheenjohtajana. Merkitse myös tällainen esitelmäaika listaan.
      2. Jos haluat pitää esitelmän myös zoomissa, luo zoom-tapahtuma tai pyydä ohjaajaasi/valvojaasi luomaan tapahtuma. Lisää zoom-linkki listaan.
      3. Merkitse listaan esitelmän otsikko mielellään viimeistään viikkoa ennen esitelmää.
      4. Seminaarin vetäjä (Riikka Korte) varaa salit ja ilmoittaa paikan viimeistään pari päivää ennen esitelmää.
      5. Saavu saliin hyvissä ajoin, jotta ehdit testata, että kaikki toimii. Varoita seminaarin vetäjää, jos ohjaajasi ja valvojasi ei kumpikaan pääse paikalle.
      Esitelmä vain zoomissa

      1. Voit valita vapaasti ajankohdan, joka sopii sinulle ja ohjaajallesi/valvojallesi. Älä kuitenkaan pidä etäesitystä samana päivänä, jolloin esitelmiä on myös kampuksella. Etäesitelmiä sen sijaan saa mielellään sijoitella keskenään peräkkäin esim. 45 min / 60 min välein.
      2. Merkitse esitelmäsi tiedot alla olevaan listaan.
      3. Luo zoom-tapahtuma tai pyydä ohjaajaasi/valvojaasi luomaan tapahtuma. Lisää zoom-linkki listaan. Työn ohjaaja/valvoja toimii lähtökohtaisesti etänä järjestettävissä esitelmissä tilaisuuden puheenjohtajana.