Topic outline

  • Anna Estarriola 2018

    Anna Estarriola: The System (2017). Kuva: MR


    Tervetuloa kurssille Kasvatuksen historialliset ja filosofiset perusteet!

    Kurssi on suunnattu Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen muuntokoulutuksen 1. vuoden maisteriopiskelijoille sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun opettajan pedagogisia opintoja suorittaville opiskelijoille.

    Kurssi toteutetaan syyslukukaudella 2020 etäopetuksena lukujärjestyksessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti ke iltaisin 16.9.-11.11. klo 17-19. Löydät linkit viikottaisiin Zoom-luentoihin/tapaamisiin niihin liittyvät lukemistot ja muut materiaalit sekä luentojen videotallenteet tältä MyCourses-alueelta kunkin tapaamiskerran omasta osiosta. 

    Kurssin suorittaminen edellyttää 80% läsnäoloa viikoittaisilla luennoilla. Yhteistä opetusta ei järjestetä Aallon ja Taideyliopiston tentti/intensiiviviikoilla (viikot 42-43). 

    Taideyliopiston opiskelijoille on lähetetty erilliset ohjeet kurssialueelle kirjautumisesta.


    Kurssi on mahdollista suorittaa tenttimällä tai korvaamalla se osittain tai kokonaan opiskelijan aiemmin suorittamille vastaavansisältöisillä opinnoilla (ks. osio Kurssin ohjelma, tenttiohjeet ja korvaaminen).

    Tulet löytämään lisätietoa kurssin ohjelmasta, opetuksesta ja  tenttimisestä tältä MyCourses-alueelta, joka päivittyy kurssin alkuun mennessä. 

    Kurssin käytännöt, ohjelma, tehtävät, MyCourses-ja Zoom-ympäristöjen toiminta sekä vaihtoehtoiset suoritustavat käydään yhdessä perusteellisesti läpi kurssin aloituskerralla 16.9. Ole silloin ajoissa paikalla. Klikkaa itsesi Zoom-luennolle alla olevaan osoitteeseen:

    https://aalto.zoom.us/j/65478832784


    Terveisin kurssin opettajat Marja ja Henrika


    Lehtori Marja Rastas marja.rastas(ät)aalto.fi 
    Yliopisto-opettaja Henrika Ylirisku henrika.ylirisku(ät)aalto.fi