Topic outline

 • Kurssin etusivu

  Tervetuloa Tuotantotalous 1 -kurssille!

  Koronan vaikutukset TU-A1100-kurssin toteutukseen, syksyllä 2020

  Luentojen esitehtävät

  Ei vaikutusta

  Luennot

  Kurssin luentoihin voi lähtökohtaisesti osallistua Zoom:in kautta ilmoitettuun luentoaikaan (linkit julkaistaan MyCoursesissa). Mikäli tästä poikketaan, siitä ilmoitetaan luentokohtaisesti. Luennot myös nauhoitetaan ja julkaistaan jälkikäteen MyCoursesissa.

  Harjoitustilaisuudet 

  Harjoitustilaisuuksiin kuuluva, assistentin vetämä käytännön esimerkki-osuus videoidaan etukäteen, ja julkaistaan MyCoursesissa.
  Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään assistentin tukemaa kontaktiopetusta harjoitustyöhön liittyen.

  Harjoitustyö

  Harjoitustyö tehdään normaalisti ryhmätyönä. Pyrimme varmistamaan että kurssilaisilla on tarvittavat työkalut online-ryhmätyöskentelyyn.

  Laskutehtävät

  Ei vaikutusta

  Tentti

  Tentit ja välikokeet järjestetään kotitentteinä MyCourses:issa.  Syllabus


  Yhteydenotto:
  Kurssin sähköpostiosoite: tu-a1100@aalto.fi 

  Kiireellisissä tapauksissa päässistentin Telegram @kirichat


  Osasuoritukset: 

  Kurssin arvostelu koostuu neljästä eri osasuorituksesta, jotka ovat voimassa kurssin päättymisestä yhden vuoden ajan.

  Välikokeet 1 ja 2 (VK) sekä tentti(T)

  Kurssilla järjestetään kaksi välikoetta sekä tentti. Opiskelijalla on oikeus osallistua jokaiseen tilaisuuteen, ja hänen koepisteistänsä lasketaan paras mahdollinen yhdistelmä. Kaikki koe- ja tenttitilaisuudet järjestetään etänä MyCourses-alustalla. Tentti on sisällöltään välikokeiden 1 ja 2 summa, ja sen tekemiseen on varattu viisi tuntia - ja näin ollen välikokeisiin siis 3+2 h.

  Välikoe 1: 20.10.2020 klo 13 - 16

  Välikoe 2: 7.12.2020 klo 13 - 15

  Tentti: 16.12.2020 klo 12-17, jossa VK1-aiheiset esseet ovat auki 12-15 ja VK2-aiheiset laskutehtävät ovat auki 15-17

  Harjoitustyö(H)

  Harjoitustyö on assistenttien ohjaamana suoritettava liiketoimintasuunnitelma ravintolan perustamisesta. Työ koostuu seitsemästä osatehtävästä, jotka palautetaan MyCoursesiin ja arvioidaan pistein 0-2 viikoittain. Näistä saatujen palautteiden perusteella työstetään osatehtävistä viimeistelty loppuraportti, jonka perusteella saa 0-14 pistettä osapalautusten lisäksi. Teoreettiset maksimipisteet harjoitustyöstä ovat näin ollen 28 pistettä, jotka skaalataan arvostelumaksimiin 26 pistettä.

  Laskutehtävät(N)

  Laskutehtävät ovat yritystoiminnan laskelmiin liittyviä tehtäviä MyCoursesissa.  Ne tehdään kahdessa eri kierroksessa, joista ensimmäinen on auki 26.10. - 23.11.2020 ja toinen 2.11. - 30.11.2020.

  Luentoihin valmistavat tehtävät(L)

  Nämä koostuvat viikoittain ennen luentoa julkaistavasta materiaalista, joista on kymmenen tosi/epätosi -kysymystä MyCoursesissa. 


   Harjoitustyö(H)  Laskutehtävät(N)  Välikoe 1(VK1)        Valmistat tehtävät  Palautepiste(P)
   Läpipääsyraja

  12,0 p

  40,0 p

  7,5 p

  -

  -

   Maksimipisteet 

  26,00 p

  60,00 p

  15,00 p

  3,00 p

  1,00 p


  kurssipisteet =(H×1,6)+(N×0,4)+(VK1×2,3)+(L×1,3)+P

   Arvosana 1 2 3 4 5
   Kurssipisteet, vähintään  51,9 60 70 80 90

  Opetus:

  Luennot

  Kurssilla on 9 luentoa, joille osallistuminen lähtökohtaisesti ainakin Zoom-linkin kautta. Zoom-linkit löytyvät MyCourses-sivulta "Luennot". Samalle sivulle lisätään myös luentotallenteet.

  Viikkoharjoitukset

  Viikkoharjoitukset ovat kurssiassistenttien pitämiä pienempiä opetustapahtumia, joissa kerrataan luennoilta opittuja asioita ja opitaan soveltamaan niitä. Viikkoharjoituksissa saa valmiudet viikoittaisen harjoitustyön tekemiseen.

  Laskutuvat

  Laskutuvissa saa apua laskutehtävien tekemiseen. Kurssin laskutuvat toteutetaan toistaiseksi (loka-/marraskuu) kontaktiopetuksena Maarintie 8:ssa. Lisätietoa Laskutehtävät-osiossa.


  Tervetuloa kurssille!