Topic outline

 • Hidas tila

  Not available unless: You belong to Hidas tila (Oodi)

  25.1. klo 10-n. 14/15. maanantaina tapaamme zoomissa. Tuolloin jaamme yhteisesti, minne hitaat tilanne ovat teidät vieneet, tai mitä matkan varrella on tapahtunut.

  Voisitte tässä vaiheessa vielä kerran palata metodi-tehtävänantoon ja kerrata omaa prosessianne: mikä on toiminut ja lähtenyt liikkeelle, mitä metodisia askelia tai keinoja voisit ottaa vielä käyttöön? Vaatiiko työskentelysi käännettä täysin uuteen suuntaan tai tarkentamista? Miten jatkat itsellesi asettamaa tehtävää?


  4.12. zoom-tapaamisessa puhumassa Mikko Ijäs ja Satu Kettunen: https://aalto.zoom.us/s/62472184462

  Voit tutustua heidän tekemiseensä etukäteen:

  http://www.mikkoijas.com/Mikko_Ijas/Mikko_Ijas.html

  https://www.satukettunen.com/About

  -------------------

  Ensi viikon perjantaina 30.10. klo 10 alkaa Hidas tila -projektikurssi, jonka tarkoitus on toimia alustana taiteelliselle työskentelyllenne. Kurssin teemana on kesto, aika ja toisto taiteellisen työskentelyn metodina. Kurssi on tarkoitettu teille, kuvataidekasvatuksen kandiykkösille. Sivuaineopiskelijat, olette tervetulleita mukaan, jos aikataulunne sallivat.

   

  Kurssi on valinnainen ja laajuudeltaan n. 3op. Sille on merkitty mallilukkariin tällä hetkellä vain kaksi yhteistä tapaamisaikaa, 30.10. ja 4.12. Muita tapaamisaikoja sovitaan yhdessä ja tarpeen mukaan. Kurssille on mahdollista kutsua vierailijoita myös toiveenne huomioiden.

   

  Kurssia ohjaamme me, Marja ja Minna. Aloitamme etänä ja etenemme tilanteen mukaan. Selvitämme parhaillaan, kuinka kurssin puitteissa on mahdollista käyttää kampuksen työskentelytiloja.

   

  Ilmoittaudu TAI-C1140 Kuvataidekasvatuksen vaihtuvasisältöiset kurssit (Hidas tila)-kurssille ke 28.10. mennessä weboodissa tästä: https://oodi.aalto.fi/a/opintjakstied.jsp?html=1&Tunniste=TAI-C1140

   

  Kurssi alkaa zoomissa perjantaina 30.10. klo 10

   

  Terveisin Marja ja Minna