Topic outline

  • Loppukoe järjestetään perinteisenä luentosalikokeena tiistaina 14.12. kello 14-16 Maarintie 8 -rakennuksessa turvavälit säilyttäen.

    Opiskelijat, joiden sukunimi alkaa kirjaimilla
    • A - L luentosaliin AS2
    • M - Ö luentosaliin TU2
    Opiskelijat, joiden kanssa on ennen koetta sovittu koeajan pidennyksestä saliin TU2 sukunimestä riippumatta.

    Pyydämme käyttämään kasvomaskia koko kokeen ajan jokaisen turvallisuuden vuoksi. 

    Sairaana ei tarvitse/saa saapua kokeeseen. Tällöin kokeen voi suorittaa loppukoeuusinnassa tammikuussa. Näin on myös erittäin suositeltavaa tehdä, mikäli on altistunut koronavirukselle. (Koeuusintaan voi toki osallistua myös, vaikka olisi nytkin kokeeseen osallistunut.)

    Apukirjallisuuden käyttö kokeen aikana on kielletty. Sen sijaan kokeeseen saa ottaa yhden itsetehdyn, käsinkirjoitetun kaksipuolisen A4-kokoisen paperin, jossa voi olla kaavoja, kuvia ja sanallisia selityksiä, mutta ei kopioituja tehtävävastauksia. Oman kaavakokoelman tekeminen on tarkoitus olla osa oppimista ja olennaisen erottamista epäolennaisesta. Tarkistamme omat kaavakokoelmia (pistokokeilla) ennen koetta ja/tai kokeen jälkeen. Tehtäväpaperin mukana toimitetaan kurssin yleinen kaavakokoelma (esim. vektorianalyysin ja kooridaattimuunnosten kaavat).

    Mukana pitää olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Tämä kysytään vastauspaperia palauttaessa. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat kuvallinen opiskelijakortti, ajokortti, henkilökortti ja passi.

    Kokeessa saa käyttää vain annettuja vastauspapereita. Näitä saa pyytämällä tarvittaessa lisää ja niitä voi käyttää myös suttupaperina. Kaikki jaetut yliopiston vastauspaperit on palautettava.

    Kokeeseen saa ottaa tavallisen taskulaskimen, jossa ei ole nettiyhteyttä. Laskimen muisti on oltava tyhjennetty. Tarkistamme laskimien muistin pistokokein ennen kokeen alkua.

    Laskimen ja oman kaavakokoelman lisäksi koepaikalle saa ottaa vain kirjoitusvälineet, juomapullon ja henkilöllisyystodistuksen. Matkapuhelinta ei voi ottaa mukaan, vaan se tulee jättää esimerkiksi laukkuun. Laukku ja takki suositellaan jätettäväksi ala-aulan lukolliseen säilöön.

    Loppukokeessa edellytetään koko kurssilla käsiteltyjen asioiden hallintaa. Käytännössä koetehtävät painottuvat 2. periodissa käsiteltyihin asioihin. Kurssin läpäisemiseksi loppukokeesta on saatava vähintään 1/3 pisteistä (ks. Yleistä kurssista -sivu).

    Aalto-yliopiston yhteinen tenttiohjesääntö on voimassa. Opiskelijoiden oletetaan tuntevan tenttiohjesääntö.
    • File icon
      Kommentteja loppukokeen laskutehtäviin File
      Not available unless: You are a(n) Student