Topic outline

    • Oheisessa PDF-tiedostossa on huhtikuun 17. päivän tentin tulokset. Tentin arviointiin voi tulla tutustumaan torstaina 11.5. klo 12.00 T-talon neuvotteluhuoneeseen A142. Jos et saanut tentin ensimmäisestä tehtävästä vaadittavia vähintään 5 pistettä, niin ilmoittaudu tenttiintutustumistilaisuuteen nähdäksesi muiden tehtävien pisteet ja keskustellaksesi tentistäsi. 

      Tentin arviointiin tutustumistilaisuuteen tulee ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteella ari.korhonen@aalto.fi. Ilmoita viestissä kurssin koodi (CS-A1141) sekä opiskelijanumerosi. 

      Archie


    • Oheisessa PDF-tiedostossa on helmikuun tentin tulokset. Tentin arviointiin voi tulla tutustumaan torstaina 16.3. klo 12.30 T-talon neuvotteluhuoneeseen A142. Tule ajoissa paikalle, koska tilaisuus alkaa yleisellä osalla, jonka jälkeen voidaan tarkastella yksittäisten opiskelijoiden tenttien arviointeja. 

      Tilaisuuteen tulee ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteella ari.korhonen@aalto.fi. Ilmoita viestissä kurssin koodi (CS-A1141) sekä opiskelijanumerosi. 

      Archie

    • Joulukuun tentin tulokset samoin kuin harjoitusten tulokset ja kokonaisarvosana löytyvät oheisesta PDF-tiedostosta (päivitetty 11.1.2023). Jos havaitset virheitä, niin ota yhteyttä sähköpostilla. Jos et ollut tentissä, tarkista harjoitusten arvosana Plussasta. 

      Tentin arviointiin voi tulla tutustumaan 11.1.2023 klo 14. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteella cs-a1141 <cs-a1141@aalto.fi>. Paikka ilmoitetaan myöhemmin (ilmoittautuneille). 

      Archie