Sivuainemessun vaihtoehtoinen suoritus

Jos ET OSALLISTU Aallon sivuainemessuille torstaina 10.3. klo 10-15 Otakaari 1 Hub-tilassa, tutustu Aallon sivuaineoppaaseen, kirjoita essee ja palauta se tähän laatikkoon.

Tutustu sivuainemahdollisuuksiin Aallon sivuaineoppaasta http://studyguides.aalto.fi/minors-guide/2015/fi  . Huomaa aina koulukohtaisesti tarkistaa, tarjotaanko sivuainetta oman koulun vai muille Aallon opiskelijoille. Kirjoita essee (väh. 200 sanaa, noin puoli A4-sivua), jossa käsittelet vähintään kolmea sivuainetta, joista vähintään yksi on muusta kuin Perustieteiden korkeakoulusta. Pohdi, mikä kyseisessä sivuaineessa kiinnostaa sinua ja miten se voisi tukea urasuuntautumistasi. Aloita essee kirjoittamalla, mikä on esseen tarkoitus ja esittele omat taustasi (idea: essee ymmärrettävissä ilman tehtävänantoa). Kirjoita loppuun myös, mikä voisi olla sopivin valinta ja millä perusteilla valitsit sivuainevaihtoehdon. Kirjoita myös miten koit tämän harjoituksen tekemisen.

Koska sivuaineoppaassa ei välttämättä ole muuta kuin kurssiluettelo, tutustu aiheeseen kurssikuvausten tai kyseisen koulutusohjelman tai laitoksen esittelyjen kautta aiheeseen. Voit myös etsiä tietoa muualta (mm. http://www.ammattinetti.fi , kannattaa katsoa valinta ”yliopistotutkinto”).

Sivuaineen vahvistaminen tehdään HOPSissa. Yleisesti tämä toivotaan tehtävän 2. vuoden syksyllä.

Jos olet jo valinnut / vahvistuttanut sivuaineen, kirjoita essee siltä kannalta, miksi teit tietyn valinnan.

Palauta essee MyCoursesissa olevaan palautuslaatikkoon 24.3.2016 mennessä mieluiten PDF-muotoisena tiedostonimellä ”sivuainemessut_<sukunimesi>_<etunimesi>.pdf”.