Nyheter

Presentationstillfället, bedömningsblanketter och eAge

Presentationstillfället, bedömningsblanketter och eAge

by Henrik Wallén -
Number of replies: 0

Tidtabellen för morgondagens presentationstillfälle 9-12 eller 13-16 i sal Y347 finns i MyCourses. Kom ihåg att lämna in ditt presentationsmaterial i MyCourses idag. Materialet finns sedan på min Aalto-laptop som används för presentationerna. Åtminstone PowerPoint och PDF brukar fungera bra, men kom ihåg att spara eventuella ovanliga fonter i presentationsfilen.

Kom också ihåg att fylla i bedömningsblanketten (inklusive självutvärdering på ELEC) och skicka blanketten till din handledare ifall du inte redan gjort det. Blanketterna finns på sidan Bedömning av kandidatarbetet.

På datateknik görs bedömningen av kandidatarbetet i eAge enligt intruktionerna på sidan https://mycourses.aalto.fi/mod/page/view.php?id=357217

Efter presentationstillfället ska alla andra också lämna in (arkivera) arbetet i eAge. Följ Lärcentrets instruktioner på http://web.lib.aalto.fi/kandi/kandi.php?lang=sv. Gör det så fort som möjligt (på onsdag) så att registreringen av studieprestationen inte blir hängande på det här.