Topic outline

  • Haetaan kurssiapulaisia syksyn 2022 kurssille CS-A1111 Ohjelmoinnin peruskurssi Y1

    Kurssiapulaisen tehtäviin kuuluu kahden viikoittaisen harjoitusryhmän pitäminen ajalla 8.9.-23.11.2022 (ei kuitenkaan tenttiviikolla), opiskelijoiden neuvomista kurssin web-neuvontakanavalla sovituilla  viikoilla, joidenkin palautettujen harjoitustehtävien tarkistaminen käsin (pääosa tehtävistä tarkistetaan automaattisesti) sekä muita vastaavia tehtäviä. Yhden kurssiapulaisen kokonaistyöaika (joka sisältää myös esimerkiksi opetukseen valmistautumiseen käytetyn ajan) on noin 100 tuntia koko kurssin aikana. Halutessaan kurssiapulainen voi ottaa lisätehtäviä (esimerkiksi ylimääräisten harjoituskertojen pitäminen), joista maksetaan erikseen. Lisätehtäviä on tarjolla rajoitetusti.

    Myös hakijat, jotka eivät vielä osaa Pythonia, mutta osaavat muuten ohjelmoida esim. Scala-kielellä, otetaan paikkoja täytettäessä huomioon, jos he sitoutuvat opettelemaan Pythonin ennen kurssin alkua (esim. kesäkurssilla). Koska kurssin opetuskieli on suomi, palkattavilta kurssiapulaisilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

    Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.4.2022 sivulla https://pool.cs.aalto.fi/pool/pool/.

    Lisätietoja kurssiapulaisen tehtävistä ja palkkauksesta antaa Kerttu Pollari-Malmi, (etunimi.sukunimi@aalto.fi)



    Kesäkurssi 2021(mennyt)

    Kurssista järjestetään kesäkurssi kesällä 2021. Kesäkurssi alkaa kesäkuun alussa ja sen tentti on elokuussa Exam-tenttinä. Kurssin tehtävät, materiaali ja palautukset ovat A+-järjestelmässä. Kesäkurssin aikataulu on suhteellisen vapaa, mutta huomaa, että tehtävien tekemiseen kuluu huomattavasti aikaa.