Ohje suomeksi

Kun jätät tutkielmasi viralliseen tarkastukseen, on työn oltava täysin valmis ja ohjaajan on täytynyt antaa lupa työn jättöön.Tutkielmasta annettua arvosanaa ei voida korottaa.

Jotta voit jättää tutkielmasi virallista tarkastusta varten Mycourses-järjestelmään, sinulla tulee olla käytettävissä tutkielmasi yhtenä PDF/A-tiedostona (sis. tutkielman kansilehti ja tiivistelmälomake, mallipohjat löytyvät Intosta).


Työn virallista tarkastusta varten sinun tulee

1) ladata tutkielman arvioitava PDF/A-versio alla olevaan palautuslaatikkoon (sis. kansilehti ja tiivistelmälomake)

2) ladata tutkielman arvioitava PDF/A- versio vielä toisen kerran arkistointia varten kirjastolle täyttämällä tästä linkistä eAge-lomakkeen 

3) tallentaa kypsyysnäyte (johdon tiivistelmä) alla olevaan palautuslaatikkoon


Huom!

  • Tallenna työ ainoastaan yhden valmistumispäivän palautuslaatikkoon. Valitse se palautuslaatikko, jonka valmistumiseen tähtäät.  Valmistumisaikataulu löytyy Intosta.

  • Järjestelmään tallennettua versiota käytetään mm. mahdollisissa oikaisuasioissa virallisena kappaleena. Huomaa, että eAge-lomakkeen voi lähettää käsiteltäväksi vasta sitten, kun työn viimeinen versio on ladattu hakemuksen liitteeksi.

  • Ylempään korkeakoulututkintoon kuuluvan opinnäytteen arvosteluun tyytymätön opiskelija voi tehdä tutkintolautakunnalle oikaisupyynnön opintosuorituksen arvostelusta 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista (35 § Opintosuorituksen arvostelun oikaisu).
  • Tutkielman tallentamiseen eAge-järjestelmässä tai julkaisemiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen aaltodoc-help@aalto.fi


Valmistuminen

Valmistuaksesi sinun on anottava tutkintotodistusta oppimispalveluissa. Katso yksityiskohtaiset ohjeet tutkintotodistuksen tilaamiseen Intosta.

Last modified: Thursday, 27 June 2019, 1:42 PM