Hei digitaalisen kuvailmaisun työpajan opiskelija, hienoa että löysit tiesi Mycoursesiin!

Ennen kurssin alkua sinulla pitäisi olla toimivat Adobe tunnukset, piirtopöytä asennettuna ja toimintakunnossa

Adoben ohjelmat: lataa creative cloud ja sieltö Photoshop ja Illustrator. Kirjautumisessa sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@aalto.fi ja luomasi Aalto-salasana, sama kuin Mycoursesissa. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä: servicedesk@aalto.fi

 

Piirtopöydät: jos et ole asentanut piirtopöytää koneellesi, tee se piirtopöytäsi ohjeita noudattamalla. Piirtopöytiä on monenlaisia, jonka vuoksi oma tietämykseni erilaisiin ongelmakohtiin on rajallinen. Näistä videoista voi kuitenkin olla sinulle apua:

 

https://youtu.be/AWInjkz_oIA

Kurssikuvauksessa mainitsin, että käytämme Pronto- nimistä sovellusta. Prontossa tehtiin kuitenkin viime viikolla sellainen uudistus, joka vaikutti negatiivisesti siihen, miten hyvin se sopii Adoben ohjelmien opettamiseen. Siitä syystä vaihdoin median Zoomiin. Mycourses – sivustolla on linkki zoom-tapaamiseen, joka on sama koko kurssin ajan. Tässä myös samainen linkki zoomiin: Liisa Hannula is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

 

Join Zoom Meeting

https://aalto.zoom.us/j/68743003573

(linkki pyytää luvan ladata sovellus koneelle, se on nopea ja helppo)

 

Lisää minut kontakteihisi Zoomissa: liisa.hannula@aalto.fi. Tämä mahdollistaa sen, että voit lähettää minulle Zoomissa viestejä ja kuvia töistäsi myös opetustuntien ja miitingin ulkopuolella. 

 

Aloitamme Zoom-tapaamisella 6.5 klo.10, jolloin kerron yleisesti kurssista ja sen käytännöistä. Jos et pääse ensimmäisenä aamuna paikalle, pyrin laittamaan tallenteen Mycourses sivustolle päivän jälkeen. Pääsääntöisesti opetus tapahtuu kuitenkin video-tutorialien avulla, jotka ladataan Mycourses – sivustolle ja on käytettävissäsi aina. 

 

Tsemppiä alkuvalmisteluihin ja nähdään Zoom-miitissä keskiviikkona!

 

Terkuin

Liisa Hannula


Last modified: Monday, 4 May 2020, 5:22 PM