Målet med förhandsintroduktionen vid Aalto är att erbjuda dig, vår nya studerande, viktig information om studierna samt om stödtjänster för studerande så att inledningen av studierna ska gå så smidigt som möjligt för dig. Förhandsintroduktionen ger dig förhandsmaterial innan den egentliga introduktionsveckan och du kan återvända till det när som helst under läsåret. Materialet fokuserar på gemensamma ärenden för alla nya studerande vid Aalto. Du får mer specifik information för ditt eget utbildningsprogram under introduktionsveckan.

Följ stegen nedan:
1) Klicka på knappen ”självregistrering” till höger på sidan. Om du inte ännu har loggat in i MyCourses blir du ombedd att logga in. Om du har loggat in aktiveras knappen för självregistrering. Genom att klicka på den kan du anmäla dig till förhandsintroduktionen utan lösenord.

2) Efter självregistreringen ska du klicka på ”Kursens framsida” för att komma till delen ”Starta här!”. Gå igenom snabbintroduktionen.

I samband med att du registrerar dig i systemet sparas dina uppgifter i MyCourses. Du kan kontrollera vilka uppgifter som sparas i registerbeskrivningen