Topic outline

    • Kandiseminaarit


      Läsnäolo on pakollinen seminaarissa, jossa oma esitys on, koko kyseisen seminaarin kestoajan. Jos sinut on sijoitettu ajankohtaan, joka ei mitenkään sovi sinulle niin ilmoitathan asiasta tiina.nikander@aalto.fi

      Seminaarit alkavat tasalta, aikataulussa merkattuina kellonaikoina. Saavuthan ajoissa paikalle, n. 15 min ennen seminaarin alkua, että seminaariesitykset ehditään siirtää koneelle. Seminaariesityksen kesto on 10 minuuttia. Esityksen jälkeen on varattu aikaa 5 min. opponointiin, kysymyksiin ja keskusteluun.

      Muistathan ottaa seminaariesityksesi mukaan seminaariin muistitikulla.

      Seminaarien opponointeihin voi tulla muutoksia, esim. mahdollisiin kurssin keskeytyksiin liittyen. Seuraathan siis Aalto-sähköpostiasi ja MyCourses-tiedotusta.



    • Opponointi

      Toimitathan oman kandityösi opponentillesi hyvissä ajoin ennen seminaaria.

      Opponentin tulisi esittää ainakin 2 kysymystä kandidaatintyöstä ja kommenttipuheenvuoro seminaarissa. Lisäksi tulee palauttaa asiallisesti täytetyt opponointilomakkeet opponoitavalle seminaarin yhteydessä. Opponointilomakkeita ei arvostella tai analysoida. Tarkistetaan vain, että ko. paperit vaihtavat omistajaa seminaarin yhteydessä.

      Muistathan ottaa opponointilomakkeet mukaasi seminaariin.