Osion kuvaus

    • Luentojen esitehtävät - MasteringPhysics (MP) materiaali

      Ennen kutakin luentokertaa (ti ja ke) on luentojen esitehtäviä. Tutustukaa luennon aihepiiriin kurssin oppikirjasta ja tehkää vastaavat MP tehtävät. Tehtävät aukeavat edeltävän viikon perjantaina iltapäivällä klo 16 ja vastausten takaraja on luentopäivinä klo 10. Yhdellä kerralla on noin viisi monivalintatehtävää, joista voi saada enintään kaksi (lopulliseen arvosteluun skaalattua) pistettä. Esitehtäväkertoja on yhteensä 10, jolloin niistä voi saada yhteensä max 20 pistettä. Ks. kurssiesite.

      Jos sinulla on ongelmia MP:n käyttöliittymän tai e-kirjan toimivuuden kanssa, niihin voi kysyä apua MyCoursesin tuesta (mycourses@aalto.fi) tai Pearsonin tuesta (Course ID: MPPLUS3545798) riippuen ongelman laadusta.

    • Laskuharjoitukset


      Viikottain pidetään kahdet kahden tunnin laskuharjoitukset. Tehtäviä voi tehdä yhteistyössä 2-4 hengen ryhmissä. Laskuharjoitukset alkavat luentojen alkamisen jälkeen seuraavalla viikolla, eli viikolla 10/2019.

      AV-harjoitustilaisuuksissa (ma-ti) annetaan opastusta AV-harjoitustehtäviin ja LV-harjoitustilaisuuksissa (to-pe) vastaavasti LV-harjoitustehtäviin. Ratkaisut palautetaan sähköisesti siten, että AV-harjoitusten palautusten takaraja on torstaisin klo 02:00 ja LV-harjoitusten maanantaisin klo 02:00. Jokainen opiskelija palauttaa omat ratkaisunsa, vaikka niitä olisikin tehty yhteistyössä. Tehtävät arvostellaan asteikolla 0-1 pistettä ja yhdellä kerralla on aina kolme tehtävää. Harjoitusviikkoja on yhteensä viisi, jolloin laskuharjoituksista voi saada yhteensä max 30 pistettä. Ks. kurssiesite.

      Pääsääntöisesti kannattaa käydä omassa laskuharjoitusryhmässään, mutta jos on tarvetta lisäopastukseen, niin voi käydä toisissakin ryhmissä, jos niissä on tilaa. Laskuharjoitustilaisuudet toimivat ikään kuin "laskutupa".

      Laskuharjoitustehtävät julkaistaan laskuharjoituksia edeltävän viikon perjantaina. Tehtävien mallivastaukset julkaistaan ratkaisujen palautuksen takarajan jälkeen. Mallivastaukset näkyvät vain, jos tehtäväsarja on avattu ennen takarajaa.

      Meneillään olevat tehtäväsarjat:

    • Quiz -tehtävä icon

      Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Stackiä, niin tästä voi opiskella perusteet.

    • Tulevat tehtäväsarjat:

    • Sulkeutuneet tehtäväsarjat:

    • Laboratoriotyöt

      Laboratoriotyöt ovat pakollinen osa kurssin suorittamista. Niistä voi saada yhteensä max 20 pistettä. Ks. kurssiesite.

    • Tentti 

      Tentti on pakollinen osa kurssisuoritusta. Tentistä voi saada max 30 pistettä. Ks. kurssiesite.