Topic outline

  • Kursen har tre typer av räkneövningar, WileyPLUS-övningar, en hemuppgift per vecka och närvaroräkneövningar. För WileyPLUS-övningarna och hemuppgiften ordnas räknestugor på torsdagar 8-10 (Y313) och 14-16 (Y229c). Svaren för WileyPlus-övningarna lämnas in i WileyPlus-systemet. För att få ett användarkonto till kursens WileyPlus-sida kräver det att man anmält sig till kursen.

    Veckans WileyPlus-paket kommer upp tisdagar kl.12, deadline är måndagar kl. 12. För att få poängen för WileyPlusövningarna bör man lämna upp sina anteckningar i plåtmatrisen i huvudbyggnadens första våning. Skriftliga lösningar för WileyPlus-uppgifterna och hemuppgiften bör lämnas upp senast följande veckas onsdag kl. 13 i plåtmatrisen i första våningen. För frågor om specifika WileyPlus-uppgifter, deras poäng etc, kontakta räkneövningsassistent Henrik Nortamo.

    Närvaroräkneövningarna på måndagar 12-14 och 14-16 (M237) ordnas som fria räknestugor. För dessa publiceras en uppgiftspool i början av kursen med graderade uppgifter (lätta, medelsvåra, svåra), till vilka man får handledning. Poäng fås för närvaro.

    Föreläsaren anser det empiriskt bevisat att aktivt deltagande i räkneövningarna och medtagande av studiematerial till räkneövningstillfällen förbättrar inlärningsresultaten :-).

    • File icon
      Uppgiftspool för närvaroräkneövningarna 2018 File
      Not available unless: You belong to any group