Osion kuvaus

 • Tervetuloa Apua ajanhallintaan -ryhmään!

  Tältä MyCourses -sivustolta löydät ryhmän kolmen tapaamisen materiaalit sekä väliviikkojen kotitehtävät ja itsenäisesti hyödynnettävät lisämateriaalit.


  Jos olet ilmoittautunut ryhmään, sinut lisätään automaattisesti tälle alustalle opiskelijaksi viimeistään ennen ensimmäistä tapaamista.

  Muistin virkistykseksi tässä vielä ryhmän kuvaus ja aikataulut:

  > Huomaatko ajattelevasi, että aika ei tunnu riittävän kaiken tekemiseen?
  > Tuntuuko siltä, että opiskelu vie kaiken ajan ja raja opintojen ja vapaa-ajan välillä on häilyvä?
  > Jäävätkö tehtävät roikkumaan?
  > Tuntuvatko deadlinet ilmaantuvan odottamatta?
  > Venyykö to do –lista usein hallitsemattoman pitkäksi?

  Jos vastasit yhteenkin edellisistä kysymyksistä kyllä, meillä on sinulle apu! Aallon opintopsykologit järjestävät huhti-toukokuussa ajanhallintaryhmän, jonka aikana perehdymme juuri näihin kysymyksiin ja etsimme ratkaisuja kohti toimivampaa ajanhallintaa.

  Mitä? Ajanhallinnan ryhmässä tarkastellaan omaa ajankäyttöä osana itsensä johtamisen taitoja, opetellaan ajankäytön suunnittelua ja aikataulussa pysymistä. Lisäksi harjoitellaan yleisimpien ajankäytön haasteiden selättämistä. Ryhmään osallistumisesta ei saa opintopisteitä.

  Kesto? Ryhmään sisältyy kolme tapaamista ja sen kesto on yhteensä viisi viikkoa (7.10-4.11.2019). Ryhmän yhteiset tapaamiset ovat ma 7.10, 21.10. ja 4.11. klo 14-16 Otakaari 1:ssä (paikka ilmoitetaan osallistujille etukäteen). Ryhmätapaamisten väliviikkoina työskennellään MyCourses-alustalla.

  Kuka ohjaa? Ryhmän ohjaavat Aallon psykologit Sanni Saarimäki ja Henna Niiva.

  Ilmoittautuminen? Ilmoittaudu viimeistään 4.10.. mennessä sanni.saarimaki@aalto.fi. Ryhmään otetaan max. 12 Aallon opiskelijaa.

  Miksi? Ajanhallinta on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista – sen harjoittelu on olennainen osa korkeakouluopintoja. Kun ajanhallinta toimii, arki on sujuvampaa, stressitasot laskevat ja löydät aikaa asioille, jotka ovat sinulle kaikista tärkeimpiä.

  Tervetuloa mukaan harjoittelemaan tietä kohti sujuvampaa arkea! :)

  • Keskustelualue icon
   Ilmoitukset ja ajankohtaista! Keskustelualue