Topic outline

  • Tästä osiosta löydät ensimmäisen yhteisen tapaamisen materiaalit.

    Ensimmäisessä tapaamisessa 7.10. klo 14-16 pohdimme mm. miksi ajanhallinta on tärkeää ja katsoimme tämän videon: 


    On siis keskeistä pohtia asioita, jotka ovat meille kaikista tärkeimpiä ja joihin tahdomme käyttää aikaamme. Aikatauluttamalla omaa tekemistämme voimme paremmin pitää huolta, että aikamme riittää meille tärkeisiin asioihin. Sama asia on tuotu esiin hieman eri tavalla myös tässä videossa: 

     

    Joskus voi tuntua, ettei aika mitenkään riitä kaikkeen tehtävään, minkä vuoksi priorisointi on yksi keskeisimmistä ajanhallintataidoista. Priorisointia harjoittelimme jo ensimmäisessä tapaamisessa ABC-tehtävän avulla. Tehtävän ohjeistuksen löydät alta, jotta voit palata ohjeisiin ja käyttää tehtävää myös jatkossa aikatauluttamisen apuvälineenä. 


    Ensimmäisellä viikolla (viikko 41) tehtävänäsi on pyrkiä toteuttamaan ensimmäisellä tapaamisella tekemääsi suunnitelmaa ja tarkkailla, miten suunnitelman toteuttaminen etenee.

    Tsemppiä harjoitteluun! :)

    Viikon 42 alussa voit siirtyä seuraavaan osioon joko vasemmasta sivupalkista tai klikkaamalla tästä.

    • Ohjeet löydät tästä linkistä,. Tarvitset kynän ja post-it-lappuja (tai revittävää suttupaperia)!

    • Miten luoda hyvä ja toimiva viikkosuunnitelma? Täältä löytyy apua ja tukea siihen. Aloitimme suunnitelman tekemisen ensimmäisellä tapaamisella. Tee tämä suunnitelma huolella loppuun ja seuraa sen toteutumista ennen kuin alat tekemään varsinaista viikon 41 palautettavaa kotitehtävää.