Topic outline

  • Assignment icon

   Palauta tähän laatikkoon valmis projektityösi! Max. 20 tiedostoa & 200MB. HUOM! Projektityön ehdoton deadline on 20.6.!

  • Assignment icon

   Palauta tähän laatikkoon YKSI harmaavärimaalauksistasi. .psd-tiedosto on oikein hyvä.

  • Assignment icon

   Palauta tähän värimaalauksesi, psd-tiedosto on oikein hyvä.

   Jos työstät maalaustas vielä eteenpäin jossain vaiheessa, korvaa laittamasi tiedosto uudella, ja kirjoita tiedoston nimeksi vaikka "UUSI.psd".

  • Assignment icon

   Palauta tähän kansioon kuvamanipulaatio-harjoituksesi. Referenssikuvia ei ole tarpeen palauttaa. .psd-tiedosto on jälleen kerran varsin mainio formaatti.

  • Assignment icon

   Palauta tähän laatikkoon vektoroitu kuvituksesi. .ai-muotoinen tiedosto on hyvä, ja referenssikuvaa ei tarvitse palauttaa erikseen (etenkin jos ja kun se löytyy sinulta työtiedoston omalta layeriltään!).

  • Assignment icon

   Palauta tähän laatikkoon tekemäsi posteri (koot: A4/max 3kpl, A3/max 2kpl tai A2/max 1kpl). Posterin olisi hyvä olla PDF-muotoisena tiedostona (Ei esimerkiksi JPG!) ja CMYK-väriprofiilissa (File>Document Color Mode>CMYK Color). Jos et ole varma miten tällainen tiedosto tehdään, voit palauttaa posterin myös .ai-tiedostona ja Karkki muuttaa sen sitten printtivalmiiksi :)


   POSTERIN DEADLINE ON 11.6.! Karkki käy tulostamassa posterit tänä päivänä. Jos et ole palauttanut posteriasi palautuslaatikkoon, et saa minulta siitä myöskään tulostettua versiota.

  • Assignment icon

   Voit laittaa tähän palautuslaatikkoon sekalaisia töitäsi.

   Maksimissaan 20 kpl harjoitustehtäviä (esim. värimaalausharjoitus referenssistä, croquis-piirroksia, omia ekstraharjoitelmia ymv.). Ei ole mikään pakko, tänne ei palauteta kurssitehtäviä vaan ekstraa halutessaan!