Topic outline

  • Kurssia jatketaan etäopetuksena, todennäköisesti koko loppukurssin ajan. Tältä sivulta löydät etäsuoritukseen liittyvää tietoa


    • Mycourses sivuston sisältö on muuttunut kontaktiopetuksen jälkeen: Etusivulta löydät kurssin aikataulun. Palautus- luvusta palautuskansiot.  Palauta vain lopulliset työt  kansioihin png tai pdf- muodoissa. Voit palauttaa pitkin kurssia, tai 13.5, jolloin on sekä harjoitustöiden, että projektityön deadline. Sivuston on muuttunut niin että Luennot ja tehtävät viikottain - luvussa on viikko kohtaisesti tehtävät ja niihin liittyvä opetus. Allaolevassa luvussa Kuvamateriaalit tehtäviin, brushit yms
    • Kommunikointiin käytetään ensisijaisesti sovellusta nimeltä Pronto. Minä, opettaja olen chatin ääressä aina kun meillä normaalisti olisi kontaktiopetusta. Voit laittaa yleiseen chatiin tai yksityisenä viestinä milloin vain viestiä, mutta ensisijaisesti vastaan tiistai- ja torstai-iltaisin. Katso Pronton käyttöön otto alla olevasta videosta. Videot, luennot ja pääsääntöinen opetus tapahtuu Mycourses sivustolle ladattavista videoista, eli Pronto on ennen kaikkea siihen, että pystyn opettajana neuvomaan teitä esim henkilökohtaisesti jakamalla screeniä, vastaamalla sanallisesti tai mitä kulloinkin tarvitaan. Laita reippaasti Pronton kautta myös kuvia omista välivaiheista, kommentoin ja neuvon erittäin mielelläni, vaikka sinulla ei olisikaan isoa ongelmakohtaa jonkun ohjelman toiminnan kanssa! :)
    • Pronto koodi: Q6C2S4
    • Adobe tunnusten käyttö etänä: Lataa Adobe creative cloud koneellesi ja sieltä erikseen ohjelmat, jotka tarvitset. Kirjautumisessa käytä etunimi.sukunimi@aalto.fi ja samaa salasanaa, kuin koulun koneilla!
    • Tällä hetkellä koulun koneilla olevia töitä ei ole mahdollista saada itselle, ennen kuin tiloihin pääsee fyysisesti. Katsotaan miten toimitaan jos ei päästä sinne useisiin viikkoihin. 




    (Klikkaa videon päälle ilmestyvää ratas ikonia youtubessa ja valitse toistoasetuksissa laatu 720)