Topic outline

  • Kurssin Slack-työtila

   Kurssille on luotu oma Slack-työtila chempython.slack.com. Työtilassa on mahdollista keskustella kurssin ohjelmointitehtävistä opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

   Slack-työtilan ohjeet

   Tutustu huolellisesti Slack-työtilan ohjeisiin (PDF).  

   Slack-työtilan säännöt

   1. Käytä omaa etu- ja sukunimeäsi, ei nimimerkkiä. Näin löydämme tehtäväpalautuksesi MyCoursesista ja voimme neuvoa sinua.
   2. Syksyllä 2020 kurssin yleiset keskustelut käydään kanavalla #syksy2020 ja kierroskohtaiset keskustelut kanavilla #kierros1-syksy2020, jne.
   3. Keskusteluetiketistä: kyseessä on kurssin julkinen foorumi samaan tapaan kuin luentosali tai luokkahuone, joten pidetään keskustelu asiallisena. Hyvä ohjenuora on Aallon tapa toimia (Aalto Code of Conduct).
   4. Kokonaisten ratkaisujen tai ratkaisuyritysten lähettäminen työtilaan ei ole sallittua. Kerro opettajalle, mihin tehtävään tarvitset apua ja ja opettaja näkee ratkaisuyrityksesi MyCoursesista.
   5. Syksyllä 2020 kaikki ohjatut harjoitukset pidetään Slack-työtilassa ja siellä on aina opettajia paikalla harjoitusaikoina. Kysymyksiä saa esittää myös harjoitusaikojen ulkopuolella, mutta vastaus ei välttämättä tule välittömästi.