Topic outline

    • Monivalintatehtävissä on vain yksi oikea vaihtoehto. Sekä monivalintatehtävissä että tosi-epätosi -väittämissä oikeasta vastauksesta tulee yksi piste, väärästä vastauksesta miinus yksi piste, "En tiedä" -vastauksesta +0,125 pistettä ja tyhjästä vastauksesta nolla pistettä.

      Käsiteosuuteen on käytettävissä 30 minuuttia. Vastaukset lähetetään automaattisesti, kun tämä aika on kulunut umpeen. Voit siirtyä laskuosuuteen heti, kun olet suorittanut käsiteosuuden. Käsiteosuuteen ei voi enää palata, kun olet aloittanut laskuosuuden.


    • Quiz icon
      Laskut (rästi) Quiz
      Not available unless: The activity Käsitteet (rästi) is marked complete

      Laskuosuuteen on käytettävissä 2 tunti ja 25 minuuttia siitä hetkestä laskien, kun aloitat osuuden. Vastaukset lähetetään automaattisesti, kun tämä aika on kulunut umpeen.

      Anna tulos pyydetyllä tarkkuudella ja pyydetyissä yksiköissä syötekenttään. Huomaa, että desimaalierotin on piste. Huomioi myös tuloksen mahdollinen etumerkki eli jos tulos on negatiivinen, anna se negatiivisena. Pyydetyt yksiköt on osassa tehtävistä kuvattu tehtävänannossa, mutta aina myös syötekentän vieressä. Oikeasta vastauksesta tulee yksi piste ja tyhjästä tai väärästä vastauksesta nolla pistettä.

      Jos käytät laskuissa välituloksia, käytä näille riittävän suurta tarkkuutta. Arviointi on pyritty laatimaan siten, että pienet pyöristysvirheet eivät vaikuta tehtävän pisteisiin, mutta selvästi liian epätarkkojen välitulosten vääristämä tulos tulkitaan vääräksi vastaukseksi.