Osion kuvaus

  • Verkkotehtävät tehdään itsenäisesti. Tehtävistä saa täydet pisteet, jos vastaa oikein heti ensimmäisellä yrityksellä. Tämän jälkeen jokaisesta uudesta yrityksestä rokotetaan tietty prosenttiosuus. Kukin tehtäväkierros aukeaa yleensä tiistaina klo 10.00 ja sulkeutuu seuraavan viikon keskiviikkona aamuyöllä klo 5.00. Ensimmäisellä viikolla ei ole verkkotehtäviä. Myös verkkotehtäviin voi kysyä neuvoja laskuharjoituksissa.

    Huom. On täysin mahdollista (joskin valitettavaa) että verkkotehtävien tarkastuslogiikassa on virheitä. Mikäli uskot että tehtävän arvostelussa on virhe niin tarkista oma päättelysi huolellisesti ja ota sitten yhteyttä kurssihenkilökuntaan.


    • Tutkimustiedon keräysilmoitus

      Tämän kurssin verkko-opetukseen liittyvää interaktiodataa kerätään tutkimustarkoitukseen. Tavoitteena on validoida tehtävien vaikuttavuutta. Dataa verrataan kurssin suorittamisen yhteydessä kertyviin suorituspisteisiin ja mahdollisesti muilta vastaavalla ilmoituksella varustetuilta kursseilta saatuun dataan.

      Tiedon turvallinen hallinta ja anonymisointi toteutetaan yleisten hyvien käytäntöjen mukaan. Kerätty tieto ei sisällä mitään mitä ei normaalistikin MyCoursesin käytön yhteydessä tallentuisi, sitä vain tarkastellaan nyt tarkemmin. Tietosuojaseloste, joka kuvaa asiaa tarkemmin, löytyy täältä. Jos haluat lisää tietoa tutkimuksen luonteesta, ota yhteyttä tiedon kerääjään: Matti.Harjula@aalto.fi.

    • Quiz -tehtävä icon

      Harjoitus aukeaa ke 9.9. klo 13 ja sulkeutuu ke 23.9 klo 5.

    • Quiz -tehtävä icon

      Harjoitus aukeaa ti 22.9. klo 10 ja sulkeutuu ke 30.9. klo 5.

    • Quiz -tehtävä icon

      Harjoitus aukeaa ti 29.9. klo 10 ja sulkeutuu ke 7.10. klo 5.

    • Quiz -tehtävä icon

      Harjoitus aukeaa ti 6.10. klo 10 ja sulkeutuu ke 14.10. klo 5.

    • Quiz -tehtävä icon

      Harjoitus aukeaa ti 13.10. klo 10 ja sulkeutuu ke 21.10. klo 5.