Topic outline

    • Kirjaudu työtilaan ajoissa, ainakin 10-15 minuuttia ennen kokeen alkua. Vältä kirjautumista Oman etusivusi kautta, käytä mieluummin työtilan osoitetta. Kun koe alkaa, virkistä selaimesi, jotta kaikki tapahtumnat  kurssin työtilassa ovat ajan tasalla.

      Sinulla on keskiviikkona 14.4. aikavälillä 9-12 3 yritystä. Paras yritys jää voimaan. Jos vastauksesi on kesken kokeen päättyessä, se tallennetaan kuitenkin automaattisesti. Kunkin yrityksen jälkeen näet kokonaispisteesi, mutta kysymyskohtaiset pisteet vasta vastausajan päätyttyä kokonaan (klo 12.00).

      Tsemppiä välikokeeseen!


    • Kirjaudu työtilaan ajoissa, ainakin 10-15 minuuttia ennen kokeen alkua. Vältä kirjautumista Oman etusivusi kautta, käytä mieluummin työtilan osoitetta. Kun koe alkaa, virkistä selaimesi, jotta kaikki tapahtumnat  kurssin työtilassa ovat ajan tasalla.

      Sinulla on tiistaina 25.5. aikavälillä klo 9.00-13.00 aikaa vastata kysymyksiin. Käytettävissäsi on 1 yritys.  Jos vastauksesi on kesken kokeen päättyessä, se tallennetaan kuitenkin automaattisesti. Kunkin yrityksen jälkeen näet kokonaispisteesi, mutta kysymyskohtaiset pisteet vasta vastausajan päätyttyä kokonaan (klo 13.00).

      Viimeinen kysymys on essee "Palautetta" (0 p). Kaikki palaute on tärkeää kurssin kehittämiseksi.

      Tsemppiä välikokeeseen!

      Koeviikon aikana yleisesti MyCoursesin istuntoaikaa on pidennetty 4 tuntiin. Jos käyttäjä ei tee mitään, istunto katkeaa ja käyttäjä kirjataan ulos.



    • Tentissä on kaksi selkeää osaa: välikokeen 1 alue (kysymykset 1-7) ja välikokeen 2 alue (kysymykset 8-14). Jos olet suorittanut hyväksytysti jomman kumman välikokeen, voit vastata vain toisen (puuttuvan) välikokeen kysymyksiin. Jos haluat suorittaa koko kurssin tekemällä sen kerralla, vastaat kaikkiin kysymyksiin.


      Kirjaudu työtilaan ajoissa, ainakin 10-15 minuuttia ennen kokeen alkua. Vältä kirjautumista Oman etusivusi kautta, käytä mieluummin työtilan osoitetta. Kun koe alkaa, virkistä selaimesi, jotta kaikki tapahtumnat  kurssin työtilassa ovat ajan tasalla.

      Sinulla on lauantaina 12.6. aikavälillä klo 9.00-13.00 aikaa vastata kysymyksiin. Käytettävissäsi on 1 yritys.  Jos vastauksesi on kesken kokeen päättyessä, se tallennetaan kuitenkin automaattisesti. Kunkin yrityksen jälkeen näet kokonaispisteesi, mutta kysymyskohtaiset pisteet vasta vastausajan päätyttyä kokonaan (klo 13.00).

      Tentin kokonaispistemäärä on 60 pistettä.

      Tsemppiä tenttiin!

      MyCoursesin istuntoaikaa on pidennetty 4 tuntiin. Jos käyttäjä ei tee mitään, istunto katkeaa ja käyttäjä kirjataan ulos.