Topic outline

  • Verkkotehtävät tehdään itsenäisesti ja omalla ajalla. Tehtäviä voi yrittää kaksi kertaa ja yrityksistä korkein arvosana otetaan huomion (Poislukien ensimmäisen viikon verkkotehtävät, tämä muutos tehtiin viikosta 2 alkaen). Tämän jälkeen jokaisesta uudesta yrityksestä rokotetaan tietty prosenttiosuus. Kukin tehtäväkierros aukeaa maanantaina klo 10.00 ja sulkeutuu seuraavana tiistaina klo 17.00. Verkkotehtävät alkavat heti ensimmäisellä viikolla. Myös verkkotehtäviin voi kysyä neuvoja laskuharjoituksissa.

    • Tutkimustiedon keräysilmoitus

      Tämän kurssin verkko-opetukseen liittyvää interaktiodataa kerätään tutkimustarkoitukseen. Tavoitteena on validoida tehtävien vaikuttavuutta. Dataa verrataan kurssin suorittamisen yhteydessä kertyviin suorituspisteisiin ja mahdollisesti muilta vastaavalla ilmoituksella varustetuilta kursseilta saatuun dataan.

      Tiedon turvallinen hallinta ja anonymisointi toteutetaan yleisten hyvien käytäntöjen mukaan. Kerätty tieto ei sisällä mitään mitä ei normaalistikin MyCoursesin käytön yhteydessä tallentuisi, sitä vain tarkastellaan nyt tarkemmin. Tietosuojaseloste, joka kuvaa asiaa tarkemmin, löytyy täältä. Jos haluat lisää tietoa tutkimuksen luonteesta, ota yhteyttä tiedon kerääjään: Matti.Harjula@aalto.fi.

    • Quiz icon

      Huom. Päivitys 14.9.2021, edelliseen versioon oli jäänyt virheellinen viimeinen tehtävä. Muutama opiskelija ehti tehdä jo edellisellä versiolla nämä tehtävät, joten he joutuvat valitettavasti tekemään uudestaan nämä kysymykset. Pahoitteluni tästä. Kolme ensimmäistä tehtävää ovat edelleen samoja mutta viimeinen tehtävä on uusi.

      Huom. Tätä kyselyä voi yrittää vain yhden kerran, vasta Viikosta 2 alkaen voi yrittää kaksi kertaa ja paras vastaus huomioidaan.

    • Quiz icon

      Joillain opiskelijoilla ja myös minulla näkyy Tehtävässä 1 LaTeX koodi lopussa T(x) kuva muodossa


      Tuohon laatikoihin laitetaan siis vain kuvapiste (ensin eka koordinaatti, sitten toinen ja lopuksi kolmas). Silloin tulos on oikein. Siinä pitäisi olla pystyvektori tulla ulos kuten x on kirjoitettu.