Topic outline

 • Kurssilla palautetaan 5 kirjoitelmaa eli esseetä seuraavalla aikataululla:

  Pvm Viikko Aihepiiri
  ke 16.3. luentoviikko 3 Luentoviikot 1–2
  ke 30.3. luentoviikko 5 Luentoviikot 3–4
  ke 20.4. luentoviikko 7
  Luentoviikot 5–6
  ke 4.5. luentoviikko 9
  Luentoviikot 7–8
  ke 18.5. rästiviikko Luentoviikot 9–10

  Jokaisen palautuksen deadline on klo 18.00.

  Ohjeet

  Jokaisella esseellä on otsikko ja muutama apukysymys johon haetaan vastausta. Tuotos pitää nimenomaan olla essee, eli juoksevaa tekstiä ilman kuvia, kaavoja tai matemaattisia symboleita. Kirjoita yksi essee annetulla otsikolla eikä kolme erillistä vastausta. Älä kopioi apukysymyksiä esseeseen.

  Kurssimateriaalia (oppikirja ja luentokalvot) saa ja kannattaa käyttää lähteenä. Jos tämän lisäksi käytät muita lähteitä, mainitse nämä ulkopuoliset lähteet jollakin järkevällä tavalla.

  Kirjoita essee suomeksi tai ruotsiksi jollakin tekstinkäsittelyohjelmalla. Ohjeellinen pituus on yksi sivu. Palauta essee yhtenä tiedostona (MS Word tai PDF toimii yleensä hyvin). Palautus pitää olla luettavissa tekstimuodossa, eli kuvamuotoon tallennettu essee ei käy. Kokeile Word-muotoa jos tekstinkäsittelyohjelmasi tuottaa PDF-tiedostoja jotka eivät kelpaa Turnitinille.

  Tässä kirjoitustyössä yhteistyö on kiellettyä. Jokainen kirjoittaa oman esseensä omin sanoin. Palautuksessa käytetään Turnitin-palautuslaatikkoa, jossa on automaattinen alkuperäisyyden tarkistus. Näet itsekin (mahdollisesti viiveellä) alkuperäisyysraportin ja voit ennen määräaikaa tarvittaessa palauttaa uuden version esseestäsi. Lopullinen versio esseestä tallennetaan Turnitin-tietokantaan.

  • Group choice icon

   Valitse ensin, kummalla kielellä haluat kirjoittaa esseet. Kielivalinnasta riippuen näet joko suomen- tai ruotsinkielisen version jokaisesta essee-tehtävästä.