Översikt

  • Opiskelijoiden hyvinvointi ja hyvän opiskelukyvyn ylläpitäminen on Aalto-yliopistossa tärkeä strateginen painopistealue. AllWell-opiskeluhyvinvointikyselyn tavoitteena on opiskelun sujuminen, opetuksen ja oppimispalveluiden kehittäminen sekä opiskelukyvyn tukeminen. Kysely on avoinna vuosittain kaikille toisen vuoden kandidaattiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. Linkki kyselyyn lähetetään opiskelijoiden aalto-sähköpostiosoitteeseen.

    • AllWell?

      AllWell?-projektin tavoitteena on opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen kehittämällä opintojen ohjausta, opetusta, opiskelijapalveluita ja opiskelutaitoja.

      Miksi vastata opiskeluhyvinvointikyselyyn?

      Vastaamalla opiskeluhyvinvointikyselyyn vaikutat yliopiston kehittämiseen ja saat itsellesi palautteen omista vahvuuksistasi ja kehittämiskohdistasi opiskelutaidoissa ja hyvinvoinnissa. Kysely koostuu Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämästä HowULearn kyselystä sekä Aallon FeelWell?-osiosta.

      Miten vastata?

      Kysely on auki 16.2.-2.3.2022. Linkki lähetetään toisen vuoden opiskelijoiden aalto-sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa kyselyä aalto-sähköpostiisi, ota yhteyttä kurssin opettajaan (tuula.noponen@aalto.fi).

      Palaute

      Kuukauden sisällä vastaamisesta saat palautteen, joka kertoo sinulle

      • opiskelutyylistäsi: onko se ymmärtämistä painottavaa, suunnitelmallista vai yksittäisiin tietoihin keskittyvää?
      • millainen on itseluottamuksesi ja usko omaan onnistumiseesi?
      • pidätkö opetusta hyvin suunniteltuna ja koetko saavasi riittävästi palautetta?
      • saatko kavereilta tukea opiskeluun?
      • miten suhtaudut vaikeuksiin: vältteletkö vai onko sinulla keinoja selvitä hankalista tilanteista?
      • pystytkö tarpeen tullen tekemään uuden tilannearvion?
      • oletko stressaantunut ja pystytkö tiukan paikan tullen osoittamaan itsellesi ystävällisyyttä?


      Palautteessa saat näkökulmia ja ideoita siihen, missä olet hyvä ja miten voit vielä kehittyä. Saat myös vinkkejä siitä, mistä löydät lisätietoja ja tukea.

      Anna panoksesi koko yhteisölle

      Viestimme koulutusohjelmakohtaisista tuloksista myös ohjelmien johtajille.  Kehittämis- ja korjaustoimenpiteiden tulee pohjautua faktatietoon, siksi on tärkeää, että juuri sinä vastaat!