Topic outline

  • 1. Kirjallinen lopputesti (H5P-testi Moodlessa), hyväksyttyyn suoritukseen 80 % vastauksista oikein

    2. Videotehtävä espanjan kielellä, arvioidaan hyväksytty/hylätty

    3. Kulttuuritehtävä suomen kielellä keskustelualueelle, arvioidaan hyväksytty/hylätty

    • H5P icon
      Moduuli 2, kirjallinen lopputesti H5P

      Kirjallinen lopputesti (H5P-testi Moodlessa): hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 80 % vastauksista oikein.

      Testissä on yhteensä 30 kysymystä, joista sinun on vastattava oikein 24 kysymykseen (80 % vastauksista oikein). Suorituskertoja ei ole rajattu. Tulokset tallentuvat Moodleen automaattisesti.

      Huom! Kun olet saanut hyväksytyn tuloksen, älä palaa enää testiin vain katsomaan pisteitäsi! Koska suorituskertoja ei ole rajattu, testi tulkitsee sinun aloittavan jälleen uuden suorituksen, ja edellinen testituloksesi nollaantuu.

    • Assignment icon

      Tee enintään yhden minuutin pituinen video, jossa kerrot suullisesti espanjaksi jommasta kummasta seuraavista aiheista 5-8 kokonaisella lauseella:

      1) El tiempo finlandés. Kerro Suomen säästä eri vuodenaikoina.

      TAI:

      2) Mi ropa favorita. Kerro, mitä vaatteita tykkäät käyttäät ja mistä väreistä pidät.

      Nauhoita video esim. omalla kännykälläsi ja tallenna se tietokoneellesi. Palauta videosi sen jälkeen tänne 27.03.2022 mennessä.

      Huom! Videolla tulee näkyä sinun oma kuvasi.


      Save the video as LC-2321_moduuli2_surname

    • Forum icon

      Espanja jakautuu 17 itsehallintoalueeseen (comunidades autónomas) ja itsehallintoalueet jakautuvat edelleen maakuntiin (provincias), joita on yhteensä 50. Itsehallintoalueilla on mm. oma lippunsa, omia itsehallintoelimiä ja suurempi autonomia kuin esim. Suomen maakunnilla. 

      Tällä kurssilla olemme liikkuneet Andalusian itsehallinoalueella ja erityisesti Malagassa, joka on yksi Andalusian kahdeksasta maakunnasta. Malagan maakunnan pääkaupungilla on sama nimi kuin maakunnalla: Malaga. Malagan kaupungin lisäksi olemme käyneet retkellä myös Rondassa, joka sijaitsee samassa maakunnassa.

      Sinun tehtäväsi on nyt tutustua tarkemmin Andalusian itsehallintoalueen muihin maakuntiin ja kaupunkeihin, ja esitellä valitsemasi kohde lyhyesti suomeksi. Kyse voi olla jo entuudestaan tuntemastasi kaupungista, kylästä tai nähtävyydestä, tai sitten voit valita sellaisen kohteen, jonne mielelläsi matkustaisit. Voit hakea ideoita myös seuraavasta videosta. Huomaathan, että voit laittaa videoon espanjankielisen tekstityksen, mikä helpottaa ymmärtämistä. Tehtävä palautetaan viimeistään su 27.03.2022

       Älä valitse samaa kohdetta, jonka kurssikaverisi on jo esitellyt.