Osion kuvaus

 • Etusivu

  Saatavilla vasta, kun: You are a(n) Opiskelija

  TIEDOKSI: Olen lomalla 12.7.-8.8.

  Ohjauksen periaatteet:

  1) Vetovastuu on sinulla. Ohjaaja ei kirjoita puolestasi, mutta on käytettävissä resurssina sinulle, kun pyydät.

  2) Pidetään tapaamiset lähtökohtaisesti tehokkaina. Sovitaan sopivat ajat sähköpostilla ja varataan lähtökohtaisesti 30min kerralla.

  3) Valmistele agenda tapaamisiin. Sinulla pitää olla selvää, minkä takia tapaamme. Sen voisi myös kommunikoida minulle etukäteen.

  4) Jos haluat kommentteja tekstiisi tapaamisen yhteydessä lähetä teksti minulle sähköpostilla ainakin 2 vrk ennen sovittua tapaamista. Näin ehdin lukea ja kommentoida.

  5) Yritetään parhaamme mukaan pitää kiinni sovituista aikatauluista. Lapsuksia sattuu, mutta yritetään parhaamme.

  6) Varmista itse, että olet perillä mahdollisen seminaarikurssin aikatauluista. Ohjaajalle kommunikoidaan näitä huonosti. Jos kurssille tarvitsee ohjaajan aikaa (esim. seminaariesitykset) ilmoittele siitä hyvissä ajoin.

  7) Palauta tekstit tähän MyCourses tilaan, niin sähköposti ja/tai Telegram ei täyty eri versioista.

  8) Sähköposti (mart.vesinurm(at)aalto.fi) ja Telegram (@laatutietoinenhemmottelija) on kumpikin ok tapoja kommunikoida ohjaajan kanssa. 

  9) Pidetään kuitenkin Telegram-viestit mielellään arkipäivissä klo 06-18 välillä.

  ***************************

  Työtila on tarkoitettu opinnäyteversioiden palautukseen ja kommentointiin. Palautuksesta syntyy automaattisesti Turnitin-yhtäläisyysraportti, joka tukee tieteellistä kirjoittamista ja auttaa ehkäisemään tahatonta tai tahallista plagiointia. Raportti näyttää yhtäläisyydet työn tekstiosuuksien ja vertailukannoissa olevien aineistojen välillä. Tutustu Aalto-yliopiston Turnitin-ohjeisiin, erityisesti siihen, kuinka yhtäläisyysraportti tulkitaan.

  Opinnäytteen arvosteltavalle versiolle on työtilassa oma palautuspaikkansa, jossa työstä syntyy yhtäläisyysraportti ja samalla työ arkistoituu Turnitinin opiskelijatöiden vertailukantaan, jotta sitä suojataan jatkossa plagioinnilta.