Osion kuvaus

 • Yhteisössä vaikuttaminen - vapaaehtoiskokemuksen reflektio

  Tervetuloa kurssille JOIN-A0003 Yhteisössä vaikuttaminen (3 op)

  Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat toimineet vastuutehtävässä (hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenyys) ylioppilaskunnassa, ylioppilaskunnan alaisessa jaostossa tai toimikunnassa, tai muussa opiskelijayhdistyksessä (kilta, ainejärjestö, harrastekerho), tai ovat toimineet opiskelijaedustajana yliopiston sääntömääräisessä tai yliopiston muutoin asettamassa toimielimessä (yliopiston tai korkeakoulun akateeminen komitea, koulutusneuvosto, tutkintolautakunta tai vastaava) vuoden 2022 ajan. 

  Kurssi toteutetaan kerran lukuvuodessa kolmannessa periodissa. Ilmoittaudu kurssille Sisussa. Kurssille voivat osallistua kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat, jotka täyttävät yllä olevan ehdon osallistumisesta.

  Vuoden 2022 luottamustoimen lisäksi kurssin suoritusvaatimuksiin kuuluu kirjallinen reflektioraportti, joka on palautettava viimeistään 6.2.2023 sekä osallistuttava vertaistyöpajaan joko 

  • maanantaina  30.1. klo 9.15-12 (TU6, Maarintie 8), 
  • keskiviikko 1.2. klo 9.15-12 (in English) (TU6, Maarintie 8), tai 
  • perjantaina 3.2. klo 12.15-15. (Zoom: https://aalto.zoom.us/my/jariylitalo)

  Voit osallistua mihin vain kolmesta työpajasta . Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Huomaa, että keskimmäinen työpaja pidetään englanniksi.  Kurssi arvostellaan asteikolla hylätty/hyväksytty. 

  Kursessän kan skrivas också på svenska.