Översikt

 • Prototypointiin on varattu materiaali- ja välinebudjetti, jota voi hyödyntää kaikissa prototyypin rakentamisen kannalta mielekkäissä hankinnoissa. On myös hyvä muistaa, että Aallon työpajat (mm. Design Factory, Sähköpaja) saattavat tarjota lainaksi erilaisia materiaaleja ja työkaluja, joita kurssilla voi hyödyntää. 

  Hankintatarpeiden suhteen toimi näin:

  1. Pyydä Tuomolta vahvistus hankinnalle sähköpostilla (tuomo.eloranta@aalto.fi) tai tekstarilla (0505344539). Ilmoita tiimin numerohankittavat asiat ja niiden hinnat sekä lyhyt perustelu hankinnoille. Odota hyväksyntää.

  2. Vasta kun hankinnat on hyväksytty, tee ostot ja kuvaa/skannaa kuitit. Säilytä alkuperäiset kuitit itselläsi, kunnes olet saanut korvauksen tilillesi.

  3. Lue huolellisesti kulukorvaushakemuksen ohjeet.

  4. Hae kulukorvausta (ks. tarvittaessa tämän sivun lopusta video jossa tämä näytetään käytännössä) ja liitä mukaan kuvat kuiteista sekä Tuomo hyväksynnästä (voit tehdä tätä varten erillisen 0 euron kulun, johon liität hyväksymisviestin). Erillistä vastuuopettajan allekirjoittamaa hyväksyntää ei tarvita. Kulukorvauksen kirjautumiseen vaaditaan Aallon verkkoyhteys (eli Aallon kampuksen netti, mutta ei Aalto Open) tai etänä VPN / VDI -yhteys (nämä ladattava erikseen koneelle). Kun täytät kulukorvausta, niin merkitse projektinumeroksi 911519 ja kustannuspaikaksi T32001.

  Kulukorvauksen teknisiin ongelmiin liittyen kannattaa olla suoraan yhteydessä Aallon palveluun travelservices@aalto.fi tai soittamalla numeroon +358294429291.

  Alla on syksyn 2021 kurssiassari Anin tekemä ohjevideo, mutta samat ohjeet pätevät edelleen: