Osion kuvaus

 • Työelämän viestintä- ja vuorovaikutustaidot -kurssin pääsivu

  Tervetuloa Työelämän viestintä- ja vuorovaikutustaidot -kurssille!

  Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan työelämän keskeisiä viestintä- ja tiimityötaitoja. Näitä ovat mm. rakentava vuorovaikutus, kuuntelu, statusilmaisu, toisten ideoiden laajentaminen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vaikuttavan esiintymisen ja neuvottelutaidon perusteet.

  Katso kurssin tarkempi ohjelma ja aikataulut osiosta "Ohjelma ja aikataulut", joka löytyy vasemman puolen palkista. Jos et näe palkkia, paina kerran vasemman yläkulman oranssia laatikkoa. Nähdäksesi osioiden sisällön, sinun tulee kirjautua MyCoursesiin Aalto-tunnuksillasi.

  Huomioithan, että kurssi on hyvin interaktiivinen ja edellyttää sekä läsnäoloa tapaamisissa että aikaa panostaa niin yksilö- kuin tiimitöihinkin, joita kurssilla on runsaasti. 

  Kurssi toteutetaan ns. "flipped classroom"-menetelmällä. Tämä tarkoittaa sitä, että olennainen osa kurssia on itsenäinen valmistautuminen ennen jokaista tapaamiskertaa. Valmistautumiseen kuuluu tekstien lukemista ja kurssivideoiden katsomista. Lukemistot ja videot (jotka löytyvät osiosta "Ennakkomateriaalit"), korvaavat perinteiset "luennoidut" teoriaosuudet. Kurssin tutkintopuolen vastaava opettaja Christa Uusi-Rauva on tehnyt kurssin teoriaosista laadukkaat ja mielenkiintoiset tietoiskuvideot, joita on varmasti mukava katsoa. Kurssin tapaamiset käytetään sitten teorian läpikäymisen sijaan aktiviteetteihin, joilla harjoitellaan ja syvennetään itsenäisesti jo opiskeltua materiaalia.

  Tiedotan kurssin ajankohtaisista asioista "Announcements" -toiminnon kautta, joten kannattaa laittaa asetukset niin, että saat sieltä itsellesi aina viestin, kun sinne tulee jotain. 


  t. Kirsti