Osion kuvaus

 • Tervetuloa!

  Kurssi KON-C3002 Koneenosien suunnittelu toteutetaan kevätlukukaudella 2024 perinteisenä läsnätoteutuksena pääosin vakiintuneella perusformaatillaan alkaen periodissa 4 ja jatkuen periodille 5.

  Kurssin avausluento pidetään maanantaina 26.2.2024 alkaen klo 10.15 K1-rakennuksen luentosalissa K215.

  Keskiviikkoisin pidettävät laskareiden ohjaus/neuvontatilaisuudet pidetään myös vain läsnämuotoisina.

  Suoritus perustuu viikottaisiin henkilökohtaisiin kotilaskareihin ja yhteen hieman laajempaan harjoitustyöhön (jonka toteutustapa tarkennetaan vielä erikseen). Kaikista osasuorituksista on saatava vaaditut minipisteet ja nämä määrittelevät kurssin arvosanan. Kurssin tyypilliseen viikko-ohjelmaan sisältyy luento, laskarien ohjaustilaisuus ja laskarien/harjoitustyön teko sekä palautus MyCoursesin palautusboxiin. Tehtävien viikottaisesta palautusrytmistä on pidettävä kiinni. Tenttimällä voi vain korottaa perusmuotoisesta suorituksesta saatua arvosanaa, kaiken korvaavaa kokonaistenttiä ei ole ohjelmassa. Lisätietoja ja tarkempi ohjelma päivitetään MyCoursesiin tammikuun aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti Sisun kautta.

  Kurssin oppikirja suositellaan hankittavaksi käyttöön jo kurssin alusta asti (saatavuudessa on kuitenkin ilmennyt ongelmia, tilanne otetaan huomioon kurssin muuta aineistoa täydentämällä eikä estä kurssin ongelmatonta suorittamista.).


  Terv., Markku Kuuva & muu opetushenkilökunta.


  • Alustava kurssiesite 19.2.2024 tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia, mutta epätodennäköisiä. Seuraa kurssin tiedotusta Announcements-palstalla.

  • Ohessa on kooste kurssipalautekyselyn numeroarvosteluosuudesta.  Sanallista palautetta tuli varsin niukasti. Kurssi koettiin hyödylliseksi ja työtavat pääosin oppimista tukeviksi. Työmäärältään kurssi vaikuttaisi vastaavan suunniteltua. Opetushenkilökunta kiittää osallistujia hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa hyvää kesää ja mestyksekästä uutta lukukautta.