Topic outline

 • Tentti

  Rahoituksen perusteiden 2024 tenttilinkki ilmestyy tälle sivulle maanantaina 15.4.

  Ohjeita opiskelijoille ja valvojille liittyen tenttijärjestelyyn:

  Tenttiin saa tuoda vain kirjoitusvälineet ja tietokoneen (SEB-tenttiä varten). Omaa laskinta ei saa tuoda tenttitilaan. Valvojat jakavat osallistujille laskimet sekä tarvittaessa suttupaperia.

  -  Palauta kaikki sinulle annetut paperit. Vaikka jättäisit vastaamatta kysymyksiin, palautetussa tenttipaperissa (ellet pysty tekemään SEB-tenttiä teknisistä ongelmista johtuen) täytyy olla nimesi. Älä irrota tenttipapereita toisistaan.

   

  Ohjeita opiskelijoille liittyen tentin suorittamiseen:

   

  - Tenttiaika on kolme tuntia. Tentissä on 40 monivalintakysymystä. Kysymyksissä on neljä vastausvaihtoehtoa (ja yksi vaihtoehto tyhjälle vastaukselle -- kokonaan vastaamatta jääneet tehtävät tulkitaan toki myös tyhjiksi vastauksiksi). Tehtävät on laadittu siten, että kuhunkin tehtävään on vain yksi oikea tai lähinnä oikea vastaus. 

  Monivalintakysymyksissä oikeasta vastauksesta annetaan 3 pistettä ja väärästä vastauksesta -1,01 pistettä. Tyhjä vastaus on 0 pistettä. 

  Tenttisalissa jaetaan myös kaavakokoelma, jossa on laskuja helpottavia kaavoja. Huomaa, että kaikkia kaavoja ei välttämättä tarvita tentissä. Tentissä voi myös olla laskutehtäviä, joihin ei voi suoraan soveltaa annettuja kaavoja.

  Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan, että opiskelija vastaa vähintään kymmeneen (10) tehtävään.