Topic outline

  • ENG-A1100 orientaatiokurssin henkilökunnan tavoitat: advisors-eng@aalto.fi

    Opintoneuvola ja opintoneuvojat
    ENG opintoneuvojien yhteystiedot
    Opintoneuvojat Leo Doineau & Sari Kupiainen vastaavat yleisiin kysymyksiin esimerkiksi HOPS-suunnittelusta, Sisun käytöstä, opiskeluun ja opintojen edistymiseen liittyvistä valinnoista tai kurssi-ilmoittautumis- ja korvaavuusasioista.

    Opiskelijapalvelupisteen päivystysajat 1. periodissa:

    Tervetuloa keskustelemaan opintoneuvojien kanssa kursseista, opinnoista tai muista koulunkäyntiin liittyvistä asioista! Opiskelijapalvelupisteen löydät Konetalolta, osoite Otakaari 4, huone 102. Tarkistathan mahdolliset poikkeusaukiolojat täältä.

    Voit myös varata ajan kahdenkeskeiselle opintoneuvonnalle (joko Zoomissa tai opiskelijapalvelupisteelle) osoitteesta mystudies.aalto.fi (tukitiimi). Opintoneuvojat: Sari Kupiainen, Leo Doineau.

    Sähköposti: advisors-eng@aalto.fi
    Opintoneuvolan Facebook
    Opinto-ohjaus ja neuvonta kansainvälistymiseen ja vaihto-opintoihin liittyvissä asioissa sähköposti: exchanges-eng@aalto.fi

    Pääaineiden koordinaattorit
    Pääainekoordinaattorit vastaavat pääainekohtaisesti opiskelijoiden opintosuunnitelmista, hyväksiluku- ja valmistumishakemuksista sekä henkilökohtaisista opintojärjestelyistä tai vaihto-opintosuunnitelmista.
    Ajanvaraus koordinaattoreille: mystudies.aalto.fi (tukitiimi).

    Energia ja konetekniikka, EKO – Marlene Parman
    puhelin +358 50 305 1574
    marlene.parman@aalto.fi

    Rakennustekniikka, RAK – Erika Ruohonen
    puhelin + 358 50 347 6498
    erika.ruohonen@aalto.fi 

    Kestävät yhdyskunnat, KEY – Elias Forsman
    puhelin +358 50 406 1663
    elias.forsman@aalto.fi 

    Kiinteistötalous ja geoinformatiikka, KIG – Elias Forsman
    puhelin +358 50 406 1663
    elias.forsman@aalto.fi


    Tukea opiskeluhyvinvointiin

    Starting Point of Wellbeing

    Starting point of wellbeing tarjoaa matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Käytössäsi on ajanvaraukseton drop-in ohjaus (verkossa ja kasvokkain), vertaisryhmiä, verkkomateriaaleja sekä ajanvarauksellinen yksilöohjaus. Tukenasi ovat Aallon opinto- ja uraohjauspsykologit, opinto-ohjaajat, uraohjaajat, Aalto-papit, erityisopettaja ja vakiintunut hyvinvointitoimijoiden verkosto. Lisätietoa Starting Point of Wellbeing toiminnasta.

    Opintopsykologit

    Opiskelutaitoihin, motivaatioon, oman ajankäytön suunnitteluun ja jaksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä opintopsykologeihin. Lisätietoa opintopsykologien ja uraohjauspsykologien palveluista ja ajanvarauksesta.