Palauta tähän palautuslaatikkoon yksilötyösi eli oppimispäiväkirja. Palautuksen arvosana muodostuu alla olevien kriteereiden mukaan. Hyväksyttyä suoritusta varten joudut tekemään vain ensimmäisen tehtävänannon ja saadaksesi arvosanan 5 tulee sinun siis suorittaa kaikki alla mainitut tehtävät.

1 - Reflektoi luentoja ja lisämateriaalia suhteessa ryhmätyön tehtävänantoon. Miten nämä liittyvät toisiinsa?

2 - Hae lisämateriaalia liittyen harjoitustyöhön. Aineiston pitää olla teknistä tai tieteellistä (esim. oppikirjan kappale, tieteellinen artikkeli). Esitä lähde lähdeluettelossa.

3 - Reflektoi hakemaasi artikkelia suhteessa muuhun aineistoon. Mitä lisäoppia sait artikkelista? Arvioi aineiston luotettavuutta kriittisesti.

4 - Täytä kuljetusvälinekohtaisten synteesitaulukko.  

5 - Luo mindmap harjoitukseen liittyvistä aihepiireistä. Suhteuta mindmap muihin opintoihisi.  

Yksilötyöt palautetaan pdf-muodossa Turnitin-laatikkoon joka automaattisesti tarkistaa palautusten samankaltaisuuden. Mikäli samankaltaisuusindeksi on 0%:a, on kyseessä täysin alkuperäinen tuotos ja vastaavasti 100%:a tarkoittaa täydellistä kopiota. Hyväksytyn suorituksen edellytys on <30%:n samankaltaisuusindeksi. Vastaava tarkistusprosessi on käytössä esim. opinnäytteissä (kandityö, diplomityö ja väitöskirja). 


Sorry, no guest users are allowed to access this plugin. Please login.

window