Credits: 3

Schedule: 16.04.2019 - 28.05.2019

Teacher in charge (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

David Erent, Päivi Lehto-Peura

Teaching Period (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

I, III, V

Learning Outcomes (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kurssin suoritettuaan opiskelija pystyy lukemaan ja ymmärtämään oleellisimman työelämän teksteistä. Hän osaa kirjoittaa pienimuotoisia liike-elämän asiatekstejä ja hallitsee yritysviestinnän erikoissanastoa. Hän pystyy solmimaan liikesuhteita ja keskustelemaan työkokemuksestaan ja -toiminnastaan sekä ottamaan kantaa ja arvioimaan liike-elämän tilanteita.

Content (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kurssilla syvennetään kirjallisia taitoja ja harjoitellaan asiatekstien kirjoittamista liike-elämän kontekstissa. Liike-elämän jokapäiväisiä käytänteitä kuten aikataulujen, ohjeiden, sähköpostien laatimista samoin kuin puhelinkäytänteitä ja suullista viestintää harjoitellaan.

Assessment Methods and Criteria (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Suullinen aktivisuus tunneilla 30 %, kirjalliset tehtävät 20 %, tentti 50 %.

Workload (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

- kontaktiopetus 36 h

- itsenäinen työskentely 45 h

Study Material (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Objectif express 2 - Nouvelle édition (Anne-Lyse DUBOIS, Béatrice TAUZIN, ISBN: 9782014015751) unités 1 - 5 sekä lisämateriaali MyCoursesissa.

Substitutes for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

- Korvaa kurssin LC-4033 Ranska 3 (3 op)

- Korvaa kurssin 66B00101 Ranskankielinen yritysviestintä 1a (3 op)

Course Homepage (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

https://mycourses.aalto.fi/course/search.php?search=LC-4121

CEFR level (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Tavoitetaso A2.3

Prerequisites (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

LC-4102, LC-4112, 66A00001 tai Kie-98.4021

Grading Scale (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

0 -5

Registration for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

WebOodi

Further Information (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Huom! Kurssi järjestetään, kun ryhmässä on ilmoittautuneita vähintään 10.

Description

Registration and further information