Credits: 2

Schedule: 11.01.2019 - 19.02.2019

Teacher in charge (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Pauli Kudel

Teaching Period (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

III

Learning Outcomes (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Opintojakson suoritettuasi osaat kertoa saksankielisistä maista ja niiden yhteiskunnasta, tunnet oman vaihtoyliopistosi ja “uuden kotikaupunkisi”, osaat keskustella opiskelusta, osaat tunnistaa saksankielisten maiden erikoispiirteitä. Opintojakson suoritettuasi opiskelun aloittaminen uudessa ympäristössä on helpompaa.

Content (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Saksankielinen yliopisto ja opiskelu saksankielisessä maassa, opiskelijan saksa ja muu puhekieli, saksalainen arkipäivän viestintä, saksankielinen kulttuuri, yhteiskunta ja muu maantuntemus, tutustuminen entisiin vaihto-opiskelijoihin ja heidän kokemuksiinsa, kulttuurien välinen viestintä.

Assessment Methods and Criteria (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Esitelmät, harjoitustyöt, oppimispäiväkirja.

Workload (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kontaktiopetus 24 t, itsenäinen työskentely 30 t

Study Material (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Opetusmateriaali MyCourses-sivuilla.

Substitutes for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Korvaa kurssin Kie-98.6670 Saksaa vaihtoon lähteville (o,w) (2 op)

Course Homepage (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

https://mycourses.aalto.fi/course/search.php?search=LC-6031

CEFR level (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Tavoitetaso B1

Prerequisites (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

LC-6021 tai vastaavat tiedot

Grading Scale (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

0 - 5

Registration for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

WebOodi

Further Information (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kurssi täyttää (2 op/3 op) tutkintosäännön vaatimukset pakollisesta vieraasta kielestä (tekniikan ala, ARTS). Kurssi edellyttää säännöllistä läsnäoloa. Kohderyhmä: saksankieliseen maahan vaihtoon tai työharjoitteluun lähtevät opiskelijat.

Huom! Kurssi järjestetään, kun ryhmässä on ilmoittautuneita vähintään 10.

Description

Registration and further information