Credits: 3

Schedule: 10.01.2019 - 04.04.2019

Teacher in charge (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Hans-Joachim Schulze

Teaching Period (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

I - II, III - IV

Learning Outcomes (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kurssin suoritettuasi:
- sinulla on liike-elämässä tarvittavat perusvalmiudet toimia saksan kielellä liikematkan eri vaiheissa, ravintolassa ja messuilla
- sinulla on valmiuksia hoitaa puhelimitse yksinkertaisia asioita ja laatia pieniä viestejä
- tunnet saksankielisen tapakulttuurin perusteet ja olet tietoinen kulttuurieroista
- tunnet saksan kieliopin perusrakenteet

Content (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Liike-elämän rutiinitilanteiden ja niissä tarvittavan sanaston käsitteleminen. Saksan ja Suomen yrityskulttuureiden eroja. Suullisen kielitaidon runsas harjoittelu liike-elämän tilanteissa.

Assessment Methods and Criteria (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

1. Monimuotoista kontaktiopetusta kerran viikossa (à 3 h) kahden periodin ajan.

2. Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen ja viikoittaiset kotitehtävät (20 %)

3. Kirjallinen tentti kurssin päätyttyä (80 %)

Workload (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Kontaktiopetus: 36 h ja opiskelijan muu työmäärä: 45 h

Study Material (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Materiaalit MyCourses-sivuilla.

Substitutes for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Korvaa kurssin 62A00101 Deutsch beruflich 1

Course Homepage (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

https://mycourses.aalto.fi/course/search.php?search=LC-6111

CEFR level (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Tavoitetaso: A2

Prerequisites (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Peruskoulun / lukion B2- tai B3-saksa tai LC-6002 tai vastaavat taidot.

Grading Scale (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

0 - 5

Registration for Courses (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

WebOodi

Further Information (valid 01.08.2018-31.07.2020): 

Osallistujamäärä 25/ryhmä  Osallistuminen vahvistettava ensimmäisellä luennolla.

Huom! Kurssi järjestetään, kun ryhmässä on ilmoittautuneita vähintään 10.

Description

Registration and further information